Voleybolda dev işbirliği

Voleybolda dev işbirliği
Güncelleme:

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Saran Medya, 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya alanlarında işbirliği anlaşması yaptı.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Saran Medya, 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya alanlarında işbirliği anlaşması yaptı.

İstanbul'da gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve milli voleybolcular katıldı. Anlaşma gereği Saran Medya, 2020 yılına kadar Türkiye Voleybol Federasyonu'nun pazarlama ve medya ortağı olacak. Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu'na pazarlama hakları, medya ve yayın hakları, dijital ve sosyal iletişim planlaması ve takibi konularında destek verecek.

Anlaşma töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, "Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Türk sporunu uluslararası organizasyonlarda en iyi şekilde sürekli temsil eden federasyon olma çabası içerisindeyiz. Milli takımlarımız ve liglerimizde mücadele eden kulüplerimiz, geçen sezonda pek çok uluslararası başarıya imza attılar. Milli takımlarımız 2015 yılı içerisinde Avrupa Oyunları Şampiyonluğu, Avrupa Ligi Finali, U-23 Dünya Şampiyonalarında Erkeklerde ve Bayanlarda final oynama başarısı gösterdiler. Alt yapı milli takımlarımızın da başarıları bizleri gelecek için umutlandırıyor. Kulüpler bazında ise Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, Kıtalararası Kulüpler Şampiyonluğu ve CEV Challenge Kupası Şampiyonlukları kazandılar. Plaj Voleybolu Erkek Milli Takımımız Continental Cup birinciliği ve FIVB World Tour İsviçre Etabı Dünya üçüncülüğü elde ettiler. Ayrıca Salon'da ve Plaj voleybolunda Milli Takımlar ve Kulüpler organizasyonlarında çok sayıda Balkan Şampiyonlukları kazanıldı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise pazarlama ve medya ortaklığı anlaşmasıyla ilgili düşüncelerini şu şekilde belirtti:

"Yapılan anlaşma çerçevesinde Saran Medya, 2015 yılından itibaren 5 yıl süreyle Türkiye Voleybol Federasyonu'nun kontrolü ve yönetimi altında bulunan tüm müsabaka, Milli Takım ve etkinliklerin ticari haklarının değerlendirilmesi, pazarlanması, satışı ve ticari yönetimi alanlarından sorumlu olurken, aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu'nun sahip olduğu tüm tesislere ilişkin reklam ve pazarlama haklarının da tek yetkilisi olacak. Söz konusu anlaşma, bayanlar ve erkekler kategorilerinde 1. Lig, Süper Kupa, Milli Takımlar ve alt yaş kategorileri, Fabrika Voleybol organizasyonları ve Plaj Pro Beach finallerini kapsayacak."

Düzenlenen basın toplantısı sonrasında, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'e plaket hediye ederken, voleybol ailesi de bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler saran medya