Zıvalıoğlu ile devam !

Zıvalıoğlu ile devam !
Güncelleme:

Teknik direktör Zıvalıoğlu, "Başkanımız Şaban Bülbül ile yaptığım görüşme sonrasında sözleşmenin yenilenmesine karar verdik" dedi.

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında İnegölspor'u  penaltı atışları sonunda yenerek PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon, teknik  direktör Hamdi Zıvalıoğlu ile yola devam etme kararı aldı.
 
Zıvalıoğlu, ligin bitmesiyle sözleşmesinin sona erdiğini, kulüp  başkanı Şaban Bülbül ile yaptığı görüşme sonrasında mukavelenin yenilenmesi  kararını aldıklarını belirtti.
 
Trabzon'a PTT 1. Lig keyfi yaşattıkları için çok mutlu olduklarını  ifade eden Zıvalıoğlu, "Başkanımız Sayın Şaban Bülbül ile yaptığım görüşme  sonrasında sözleşmenin yenilenmesine karar verdik. Bundan sonra tempomuzu  yükselterek A takım seviyesini yakalayabilecek nitelikte oyuncular yetiştirmeye  çalışacağız" dedi.
 
1461 Trabzon'un hedeflerine değinen Zıvalıoğlu, "Önümüzdeki sezonlar  için hedefimiz Türkiye'de ve yurt dışında kaliteli oyuncuları bu takımın içine  katmak, onları en üst düzeye çıkarmaktır. Zaman kaybetmeden, daha önce tespit  ettiğimiz oyuncuların alınması için yönetimimizle fikir birliğine vararak,  transferleri gerçekleştirmek için harekete geçtik" diye konuştu.
 
Hamdi Zıvalıoğlu, takımın şampiyon olmasında büyük katkı sağlayan  Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na, yönetim kuruluna, teknik  ekibine, kulüp başkanı Şaban Bülbül'e, yöneticilere ve taraftarlara teşekkür  etti.