14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş ve Müdür Yardımcısı Hakkı Güner, Tıp Bayramı dolayısıyla Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kadir Keskin'i makamında ziyaret etti.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş ve Müdür Yardımcısı Hakkı Güner, Tıp Bayramı dolayısıyla Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kadir Keskin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Kadir Keskin'i kutlayarak çiçek takdim etti. Ümit Okumuş, "Sağlık sektöründe son yıllarda büyük atılımlar gerçekleşti. Bunun vatandaş olarak da farkındayız. Emniyet teşkilatımızı temsilen bugüne binaen teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Gerçekten ulvi bir görev yerine getiriyorsunuz. Sizler de bizler de insanların hep zor zamanlarında yanında olan kurumların başında geliyoruz. Sağlık sektöründe yaşanan bu atılımda sizlerin payı da çok büyük. Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet veriyorsunuz. Bir gün değil her gün hatırlanmanız gerektiğine inanıyor, tıp bayramınızı kutluyorum" dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Kadir Keskin de, "Bu nazik davetinizden dolayı ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi emniyet ve sağlık teşkilatları 24 saat hizmet veren kurumlar. Bu anlamda iç içe olduğumuzu düşünüyorum. Son yıllarda sağlık alanında Türkiye genelinde büyük atılımlar oldu. Bundan sonra da daha iyi olması için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.