Ak Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

Ak Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Marmaralı yeniden başkan seçildi.AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı...

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Marmaralı yeniden başkan seçildi.

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, AK Parti Merkez Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ersin Özsoy’ın divan başkanlığında gerçekleşti. AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, "Şunu unutmayalım ki AK Parti ile geçen bu son 13 yıl, güzel ülkemiz için asırlara bedel bir 13 yıl olmuştur. Ak Parti kadroları Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde samimi niyetlerle yola çıkmış bulunmaktadır. Milletin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olduğumuz bu kutlu yolda, çok şükür bugünde aynı çizgide ve aynı duruştayız. Her zaman ifade ettiğimiz üzere On üç yıl önce yola çıktığımızda alnımız ak ve başımız dikti. Bugünde çok şükür yine alnımız ak ve başımız dimdik" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ise, "Değerli Gençler, unutmayın ki sizler ve bizler hepimiz bu kutlu davanın mensuplarıyız. Hepimiz büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığı onuruna erişmiş kişileriz. Bunun idraki ve yüklediği sorumluluğun bilinci içinde davranmaya ve bu kutlu davada birlik olmaya devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar da, "Bizler AK Parti gençliği olarak bu ülkeyi yükseltmek için, insanlığa hizmet etmek için buradayız. Biz AK Parti olarak 13 yılda 1 asırlık bir hikaye yazdık. Askeri kışlasına gönderen, Cumhuriyeti cumhurla oluşturan partiyiz. Somali’den Kırım’a kadar mazlumların umudu olmuş bir partiyiz" dedi.

600 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde Av. Ömer Marmaralı oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Abdurrahman E.Güzsoy, Ali Osman Ceylan, Ali Yılmaz, Asuman Zorlu, Aykut Eşsiz, Betül Aköz, Burak Kalıpçıoğlu, Burak Yeşilağaç, Burak Yurdakul, Buse Birlik, Cesur Kaygısız, Coşkun Karakoç, Emine Erol Ergün, Emir Eskitaşcıoğlu, Enes Adın, Eray Cihan, Fatih Ecin, Fatma Seçil Özel, Ferhan Çil, Gülben Karadağ, Gülnur Gündoğan, Hafsa Hande Hocaoğlu, İshak Babaç, Necati Anıl Diker, Hakkı Ermişler, Hamidiye Sezen Aka, Haşim Başaran, Hilal Çalışkan, Hüseyin Özkan, İbrahim Teklik, Kaan Erkekoğlu, Kadir Kurnaz, Latif Şimşek, Mehmet Aldemir, M.Remzi Özsayın, Mustafa Aktaş, Nuri Sargın, Ogün Gültekin, Sabri Öğe, Saim Oruç, Sefa Çelebioğlu, Semih Ersoy, Serdar Yolgiden, Serhat Koç, Tayfun Günay, Ufuk Öztürk, Ümit Ermiş Zafer Baki, Zeynep Deniz.”

Kongreye AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

text-ad
Özel okulun kapı komşusuna baskın: Ele geçirilenler şoke etti! Özel okulun kapı komşusuna baskın: Ele geçirilenler şoke etti! Kenan Yıldız, genç modelle gizli aşkını yanlışlıkla ifşa etti! Kenan Yıldız, genç modelle gizli aşkını yanlışlıkla ifşa etti! Ankara kulislerini karıştıran ses kaydı... Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Ankara kulislerini karıştıran ses kaydı... Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi! Mayıs ayının en çok satan elektrikli otomobilleri belli oldu Mayıs ayının en çok satan elektrikli otomobilleri belli oldu Cem Küçük'ten kafaları karıştıran bir iddia daha: ''Özgür Özel açıklasın!'' Cem Küçük'ten kafaları karıştıran bir iddia daha: ''Özgür Özel açıklasın!'' İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi... İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi... Ege Denizi'nde büyük deprem Ege Denizi'nde büyük deprem Altında rekor haftası beklentisi: Altın fiyatları için olay olacak tahmin... Altında rekor haftası beklentisi: Altın fiyatları için olay olacak tahmin... Belediye ''başkan tarafından düğünlerde takılmak üzere'' altın aldı! Belediye ''başkan tarafından düğünlerde takılmak üzere'' altın aldı! Gülşen'den Hadise'ye, Melike Şahin'den Sertap Erener'e.. Ünlülere yasak yağdı! Gülşen'den Hadise'ye, Melike Şahin'den Sertap Erener'e.. Ünlülere yasak yağdı!
Burası ne Akdeniz, ne Ege, ne de Karadeniz... İşte Türkiye'nin tabiat harikası gizli akvaryumu Burası ne Akdeniz, ne Ege, ne de Karadeniz... İşte Türkiye'nin tabiat harikası gizli akvaryumu Türk bilim insanları mide kanserine çare buldu Türk bilim insanları mide kanserine çare buldu Tanımadığı genç kadına gül vermek istedi, reddedilince kabusu yaşattı! Tanımadığı genç kadına gül vermek istedi, reddedilince kabusu yaşattı! Türkiye'deki yılan sokması ölümü sonrası hayati uyarı! Türkiye'deki yılan sokması ölümü sonrası hayati uyarı! Turizm cennetindeki 1.000 TL'lik plaj giriş ücreti için emsal karar! Turizm cennetindeki 1.000 TL'lik plaj giriş ücreti için emsal karar! Bursa'da günlerdir kayıp minik çocuk tam ümitler tükendiği anda bulundu! Bursa'da günlerdir kayıp minik çocuk tam ümitler tükendiği anda bulundu! Turizm cennetinde ölüme atladı: 40 metrelik falezlerde ölüme meydan okurken sonu feci oldu! Turizm cennetinde ölüme atladı: 40 metrelik falezlerde ölüme meydan okurken sonu feci oldu! Trafikteki tüm araçlar için ''Yeşil Fren Lambası'' zorunluluğu mu geliyor ? Trafikteki tüm araçlar için ''Yeşil Fren Lambası'' zorunluluğu mu geliyor ? Bakanlık okullardaki devamsızlıklar için harekete geçti Bakanlık okullardaki devamsızlıklar için harekete geçti Uzak Şehir'in güzelinin yaz tatilindeki ''bikinili poz'' tedbiri herkesi şaşırttı Uzak Şehir'in güzelinin yaz tatilindeki ''bikinili poz'' tedbiri herkesi şaşırttı