Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül Esnafı Ziyaret Ederek Sorunlarını Dinledi

Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül Esnafı Ziyaret Ederek Sorunlarını Dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Birinci Sıra Adayı ve Eski Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel...

AK Parti Yozgat Milletvekili Birinci Sıra Adayı ve Eski Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile başladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, Yozgat'ta esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziyaret ettikleri esnafa karanfil veren ve sorunlarını dinleyen Akgül, "Allah kısmet ederse inşallah 7 Haziran'dan sonra mecliste olacağım ve orada esnafın ve sanatkarın temsilcisi olacağım" dedi.

Esnaf ve sanatkara daha çok imkan tanıyacaklarını dile getiren Akgül, "AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran'dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız. Esnaf ve sanatkarın sorunlarını çok iyi biliyorum, onları inşallah mecliste çözeceğiz. Mecliste esnaf ve sanatkarımızı en iyi şekilde temsil edeceğim" diye konuştu.

Akgül esnaflarla sohbet ederek kendisinden beklentileri dinledi.

Kaynak: İHA