Başbakan Erdoğan için bomba iddia !

Başbakan Erdoğan için bomba iddia !

Başbakan Erdoğan, Malezya'dan 'sığınma' mı talep etti ? CHP'li Tanrıkulu 'Paraların Uzak Doğu’daki bir ülkeye sevk edilmesi planı iddiası doğru mu?' diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a, "Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?" diye sordu.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şu sorulara yanıt aradı:

"Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun 17 Aralık 2013 günü başlatıldığı gün Recep Tayyip Erdoğan'un oğlu Bilal Erdoğan'ı saat sabah 8:02 de arayarak operasyondan haberdar etmesi ve Bilal Erdoğan'ın Kısıklı'daki villası da dahil 5 ayrı evde tutulan paraların evlerden tasfiye edilmesini istemesinden sonra gün boyunca süren ve ertesi güne dek sürdüğü paraların evlerden taşınması talimatından sonra gelişen süreçte paraların (Dolarlar ve Eurolar) evlerden minibüslere aktarılarak Çalık Holding Binası'na taşındığı iddiası doğru mudur?

18 Aralık 2013 günü Çalık Holding Binası'na taşınmaları tamamlanan paraların (Dolarlar ve Eurolar) daha sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanının bulduğu bir formülle Uzakdoğu'daki bir ülkeye sevk edilmesi planının devreye sokulduğu iddiası doğru mudur? Recep Tayyip Erdoğan bu formülü bulan danışman kimdir?

Hiç planda yokken birden Uzakdoğu resmi gezisi gündeme alınarak Çalık Holding Binası'nda tutulan paraların (Dolarlar ve Eurolar) 3 Ocak 2014 tarihinden itibaren Uzakdoğu gezisi için ayarlanan uçağa sevk edildiği iddiası doğru mudur?

Uzakdoğu gezisinin, şüpheli görünmemesi için 3 ülkeyi kapsayacak şekilde gezi düzenlendiği iddiası doğru mudur?

Japonya ve Singapur'a ziyaretlerin tamamen göstermelik olarak düzenlendiği iddiası doğru mudur?

EROĞAN, MALEZYA'DAN SIĞINMA MI TALEP ETTİ?

Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?

İddia doğru ise Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı verildiği iddiası doğru mudur?

25 Aralık 2. dalga operasyon ve soruşturmasından bir gün önce Medical Park Hastanelerinin Carlyle (Varlık Yönetimi Şirketi) tarafından sahip olunan yüzde 40 hisselerinin 24 Aralık 2013 tarihinde Malezyalılara (Turkven Özel Yatırım Fonu) satıldığı iddiası doğru mudur? Doğruysa bu bir tesadüf müdür?

25 Aralık 2. dalga operasyon ve soruşturmasından iki gün önce 23 Aralık 2013 tarihinde Hintli GMR'ye ait yüzde 40 payın 1 milyar Ringgit'e (yaklaşık 225 milyon Euro) Sabiha Gökçen Havalimanının yüzde 20 oranla ana hissedarlarından Malezyalılara (Malaysia Airports ) satıldığı iddiası doğru mudur? Doğruysa bu bir tesadüf müdür?"

text-ad
Reyting rekortmeni dizi turizmi patlattı! Otellerin doluluk oranı yüzde 97'ye ulaştı Reyting rekortmeni dizi turizmi patlattı! Otellerin doluluk oranı yüzde 97'ye ulaştı Fenerbahçe'de imza resti: ''Çıkın açıklayın!'' Fenerbahçe'de imza resti: ''Çıkın açıklayın!'' Kaybolan şizofreni hastasının ölümünün altından cinayet çıktı Kaybolan şizofreni hastasının ölümünün altından cinayet çıktı Çalışanına bu belgeyi vermeyen işveren yanacak! Çalışanına bu belgeyi vermeyen işveren yanacak! ORC'den 57 ilde dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu ORC'den 57 ilde dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu TOKİ'den 41 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle yeni arsa satışı TOKİ'den 41 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle yeni arsa satışı Elon Musk, Trump'ı hedef aldı: ''İğrenç bir rezalet'' Elon Musk, Trump'ı hedef aldı: ''İğrenç bir rezalet'' Kapalıçarşı esnafı gram altın için rakam verdi: ''3-4 ay içinde...'' Kapalıçarşı esnafı gram altın için rakam verdi: ''3-4 ay içinde...'' Ne sebze bıraktılar ne de meyve... Türkiye'nin uçan istilacısının başına para ödülü kondu! Ne sebze bıraktılar ne de meyve... Türkiye'nin uçan istilacısının başına para ödülü kondu! Cenk Tosun Fenerbahçe'ye veda ediyor! İşte yeni takımı Cenk Tosun Fenerbahçe'ye veda ediyor! İşte yeni takımı
Ezber bozan ankette dikkat çeken sonuç: Özel Erdoğan'ı geçti, Özdağ Bahçeli'yi yakaladı! Ezber bozan ankette dikkat çeken sonuç: Özel Erdoğan'ı geçti, Özdağ Bahçeli'yi yakaladı! Anne ve oğlu evde kanlar için bulundu! Acı gerçek ortaya çıktı Anne ve oğlu evde kanlar için bulundu! Acı gerçek ortaya çıktı İnfaz düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı İnfaz düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı Gençlik kampındaki faciada can kaybı 3'e yükseldi Gençlik kampındaki faciada can kaybı 3'e yükseldi Boyner’in genç varisi Elif Boyner, İstanbul'u terk edip bir köye yerleşti! Boyner’in genç varisi Elif Boyner, İstanbul'u terk edip bir köye yerleşti! Türkiye'nin gizemli antik kentinde en az 4 bin yıllık bir tarihi keşif daha Türkiye'nin gizemli antik kentinde en az 4 bin yıllık bir tarihi keşif daha İzmir'de grev bitti: Büyükşehir Belediyesi ile DİSK anlaştı! İzmir'de grev bitti: Büyükşehir Belediyesi ile DİSK anlaştı! Sosyal medyanın peşine düştüğü ''mavi gömlekli'' ilk kez konuştu Sosyal medyanın peşine düştüğü ''mavi gömlekli'' ilk kez konuştu Anayasa Mahkemesi'nden Korumalı Mevduat hesapları için dikkat çeken karar! Anayasa Mahkemesi'nden Korumalı Mevduat hesapları için dikkat çeken karar! Milli sporcuyu pusu kurup, dakikalarca darp ettiler! Milli sporcuyu pusu kurup, dakikalarca darp ettiler!