Sabah gazetesi Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını yayınladı

Sabah gazetesi Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını yayınladı
Güncelleme:

Sabah yazarı Mahmut Övür, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel bir yatta gizli görüşme gerçekleştirdiği iddiasını sürdürdü. Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğraf yayınladı.

Sabah yazarı Mahmut Övür, "İşte Kılıçdaroğlu'nun gizli yat görüşmesinin fotoğrafı" başlığıyla yayımlanan yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı okurlarıyla paylaştı.

Hatırlanacağı gibi Övür hafta içerisindeki bir yazısında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün özel bir yatta gizli bir görüşme yaptığını iddia etmişti.

Gül'ün iletişim ofisi bu iddiaları yalanlarken, CHP kanadından görüşmeyi doğrulayan ya da yalanlayan bir açıklama yapılmamıştı. Gül'ün iletişim ofisinden yapılan açıklamada özetle "Yalan, kötü niyetli ve saygısızca" ifadeleri yer almıştı.

Övür'ün bugünkü yazısında özel yatın 11. Cumhurbaşkanı Gül'e yakın bir iş adamına ait olduğu iddiası da yer aldı.

Paylaşılan bu fotoğraftan sonra akıllara Kılıçdaroğlu'nun gizlice takip mi edildiği sorusu geldi.

Kılıçdaroğlu'nun gizlice çekilen fotoğrafını köşesinde yayınlayan Övür, söz konusu fotoğrafı, "Vatandaş onun kimseye haber vermeden İstanbul Kalamış Marina'daki yata gidişini kare kare görüntüledi" şeklinde savundu.

CHP KULİSLERİNDE DE KONUŞULUYOR

Öte yandan, CHP kulislerinde de bu görüşme konuşuluyor. Kulislerde, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’le birlikte, geçen aylarda vefat eden Eksim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli’nin ailesine başsağlığı ziyareti için gittiği belirtiliyor.

Abdullah Gül'den İstanbul kararına tepki !Abdullah Gül'den İstanbul kararına tepki !

Abdullah Gül'den Sabah gazetesine: ''Yalan, kötü niyetli, saygısızca!''Abdullah Gül'den Sabah gazetesine: ''Yalan, kötü niyetli, saygısızca!''

Şok iddia: ''Kılıçdaroğlu ile Abdullah Gül gizlice buluştu !''Mahmut Övür: ''Kılıçdaroğlu ile Abdullah Gül gizlice buluştu !''

 

 

 

Mahmut Övür'ün yazısının tamamı için...