Kar Maskeli Soygun: 80 Bin Liralık Sigarayla Kaçtılar

Kar Maskeli Soygun: 80 Bin Liralık Sigarayla Kaçtılar

ENDİK'te 3’ü kar maskeli ve silahlı 5 kişi, bir sigara firmasına ait araçtan 80 bin liralık sigara çaldı. Araç sürücüsünü plastik kelepçeyle etkisiz h...

ENDİK'te 3’ü kar maskeli ve silahlı 5 kişi, bir sigara firmasına ait araçtan 80 bin liralık sigara çaldı. Araç sürücüsünü plastik kelepçeyle etkisiz hale getiren soyguncular, olayın ardından kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olay, saat 11.45 sıralarında, Esenyalı Fatih Mahallesi Dumlu Sokağı’nda meydana geldi. Bir sigara firmasında çalışan Murat Aydın, sokak üzerindeki bir markete girerek sigara siparişini aldı. Aydın, siparişleri getirmek için aracın yanına geldiği sırada, hızlı bir şekilde sokağa giren bir panelvan, marketin önünde park etti. İçinde 5 kişinin bulunduğu panelvandan inen yüzü kar maskeli ve silahlı 3 kişi, Murat Aydın’ı yakalayarak yere yatırdı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, Aydın’ın ellerini plastik kelepçeyle bağlayarak etkisiz hale getirdi. Aracın kapısını açan şahıslar, 80 bin lira tutarındaki sigara kutularını alarak geldikleri panelvanla olay yerinden kaçtı.

Olayı gören vatandaşların yardımıyla kelepçesinden kurtulan sürücü Murat Aydın, durumu polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Araç ve soyguncuların eşkali hakkında bilgi alan polis ekipleri, çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan araştırmada soyguncuların izine rastlanmadı.

Polis, soyguncuları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

MD (MK) (FOTOĞRAF)