Tıp Bayramında Sağlık Sergisi

Tıp Bayramında Sağlık Sergisi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Orhangazi Koleji öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Sağlıklı Yaşam Sergisi” Bozüyük Devlet Hastanesi'nde açıldı.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Orhangazi Koleji öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Sağlıklı Yaşam Sergisi” Bozüyük Devlet Hastanesi'nde açıldı.

Açılışta, Okul Müdürü Mahmut Göçmen, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Kadir Keskin, doktor ve veliler hazır bulundular. Sağlıklı yaşam adına dikkat edilmesi gereken yiyecekler, içecekler, gıdalar, besinler, beslenme alışkanlıkları gibi konuları içeren sergide, sağlıklı ve uzun yaşamanın kuralları anlatılıyor.

Sergi ile görüşlerini açıklayan Hastane Başhekimi Uz. Dr. Kadir Keskin “Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayarak sağlık sergisi ile günümüzü kutlayan, hasta, hasta yakını ve ziyaretçiler, dikkatleri sağlıklı yaşamaya çeken öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

Orhangazi Koleji Müdürü Mahmut Göçmen ise, “Öğrencilerimizin ruhsal ve bedensel açıdan, sağlıklı bireyler olarak büyümelerini hedefliyoruz. Bu konuda bizim en büyük destekçimiz fedakâr doktorlarımızdır. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum” dedi.