Kadınlara özel... İlk kez açıldı !

Kadınlara özel... İlk kez açıldı !
Güncelleme:

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde açılan kadınlara özel restoran büyük ilgi gördü.

IKBY'nin Erbil kentinde açılan kadınlara yönelik ilk restorana ilgi büyük. Kadınların rahatça eğlendiği ortamı merak eden erkekler, kapının önünde kuyruk oluşturuyor.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Erbil kentinde yalnızca kadınlara yönelik bir restoran açıldı. 23 yaşındaki girişimci Tara Mohammed Ihssan tarafından açılan restoranda müşterilerin yanı sıra çalışanlar da tamamen kadınlardan oluşuyor.

Kadınlara özel... İlk kez açıldı ! - Resim : 1

Luxury Time adlı restoranı Reuters haber ajansı görüntüledi. Ajansın sorularını da yanıtlayan Ihssan, “Bir kadın olarak dışarı çıkmak istediğinizde herkes gözünü dikip size bakıyor. Bu çok rahatsız edici. Ben de her zaman kendim ve diğer kadınların rahat hissedeceği bir yer olsun isterdim. Luxury Time bu sayede ortaya çıktı” dedi.

Kadınlara özel... İlk kez açıldı ! - Resim : 2

Modern bir şekilde dizayn edilen restoranın kapısının önü açıldığından beri boş kalmıyor. Kadınların yanı sıra, içerde ne olduğunu merak eden erkeklerin de kapıda biriktiğini söyleyen Ihssan, “Eğer böyle olmaya devam ederse, kapıya güvenlik görevlileri yerleştireceğim” diyor.

Sözcü