7. kattan balkona düştü !

7. kattan balkona düştü !

Antalya'da 19 yaşındaki bir genç kız, dengesini kaybedince 5. kattaki balkona düştü.

Antalya’da 19 yaşındaki kız öğrenci, hava almak için çıktığı yedinci kattaki evinin balkonunda dengesini kaybedince, iki kat aşağıdaki evin balkonuna düştü. Ağır yaralanan genç kız, itfaiye ve polis ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Olay dün akşam saat 18:00 sıralarında Konyaaltı İlçesi'deki 8 katlı apartmanın yedinci katında meydana geldi. Ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki Aybüke M., hava almak için balkona çıktı. İddiaya göre; bir anda başı dönen genç kız dengesini kaybederek, boş olan 5’inci katın balkonuna düştü. Çığlıkları duyanların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, genç kıza balkonuna düştüğü evde kimsenin bulunmaması nedeniyle yangın merdiveni ile ulaştı.

Sağlık ekipleri, başını beton zemine çarpan genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kaşık sedyeye aldı. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olayı gören Mahir Aras isimli vatandaş, genç kızın düştüğünü görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiklerini söyledi