Adana'da bar cinayeti kamerada !

Güncelleme:

Adana'da bir barda yaşanan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Adana'da eğlenmeye giden bir kadının barda çalışan kadının sevgilisine baktığını ileri sürmesiyle çıkan ve 1 kadının öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, olay, 21 Temmuz gecesi saat 02.00’de Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Mücahitler Caddesi’ndeki barda meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Ç. (43), eşi Elif Ç. (32), Ahmet Ç. (26), İrfan Ç. (18) ve Sevda D. (23) bara eğlenmeye gitti.

Barda çalışan H.B.İ. (40), Sevda D.'nin sevgilisi olan Ahmet Ç’ye bakınca, kadının bakışlarından rahatsız olan Sevda D., H.B.İ.'ye “Sevgilime neden bakıyorsun” dedi. Bunun üzerine bar çalışanı kadın da karşılık verince kavga çıktı. İki kadın arasındaki kavgaya eğlenmeye gelenler ile bar çalışanları da karıştı. Kavga, araya giren şahıslar tarafından önlendi. Ç. ailesi bar sahibi Mustafa K.(46) tarafından mekandan dışarı çıkarıldı. Tartışma dışarıda devam edince Muhammet Ç., Ahmet Ç. ve İrfan Ç. bıçak ve sopalarla bar çalışanı Mehmet Ö. (35), Hakan G. (20), Ahmet B. (20), Mahmut L. (28), Tufan G. (24) ve Taşkın Y.'ye (42) saldırdı.

Başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan Ahmet B., bardaki pompalı tüfekle kalabalığın üzerine ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Elif Ç.'nin göğsüne, Ahmet Ç. ile Muhammet Ç.'nin ise bacaklarına isabet etti. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamerada, hayatını kaybeden Elif.Ç.'nin otomobilin kapısının yanında yere yığıldığı, eşinin ise kaçarken vurulduğu görüldü. Ahmet Ç.'nin ise bacağından vurularak yere düştüğü, sevgilisi Sevda D.'nin onu sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Bir süre sonra ise olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Elif Ç., ambulans ile Adana Devlet Hastanesine, diğer 6 yaralı ise çeşitli hastanelere kaldırıldı. Elif Ç., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan katil zanlısı Ahmet B. ve kavgayı çıkartan 2 kadının da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılar sorgulandıktan sonra bugün sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan kıskançlık yapıp kavgayı başlatan Sevda D.'nin ağladığı görüldü. Adliyeye sevk edilen zanlılardan aralarında kavgaya sebep olduğu ileri sürülen H.B.İ'nin de olduğu 4 kişi savcılıktan serbest kaldı. 1'i kadın 6 zanlıdan ise Mustafa K., Ahmet B. ve Ahmet Ç. tutuklanırken, 1'i kadın 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada, silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Elif Ç.'nin vurulması, diğer şahısların kaçması ve iki kişinin daha vurulması ile sürünerek gitmeye çalışan bir kişi yer alıyor.

İHA

Etiketler cinayet kavga bar