Cesedin ardından yasak ilişki çıktı !

Cesedin ardından yasak ilişki çıktı !

Elazığ'da dere kenarında bulunan cesedin perde arkasında yasak ilişki olduğu ortaya çıktı.

Dere kenarındaki cesedin perde arkasından yasak aşk çıktı. İddiaya göre, evli sevgilisinin evine giden adam, kadının eşi gelince panikle pencereye çıktı, aşağı düştü. Yakalanmaktan korkan sevgilisi ise cesedi dere kenarına taşıdı.

Elazığ'da dere kenarında ölü  bulunan G.B'nin yasak ilişki kurbanı olduğu ortaya çıktı...
 
Elazığ'da, geçen günlerde dere kenarında ölü bulunan şahısla ilgili yapılan inceleme tamamlandı. Polis, şahsın yasak ilişki yaşadığı kadının evine kocasının gelmesi üzerine korkarak çıktığı pencereden düştüğü ve cesedinin yakalanmaktan korkan sevgilisi tarafından dere kenarına taşındığını ortaya çıkardı. 
 
Olay, geçen pazar günü merkez Çayda Çıra mahallesinde bulunan konutlarda 4 katlı bir binada meydana geldi. Binanın 50 metre ilerisindeki dere yatağında bir erkek cesedi bulundu. Durumunhaber verilmesi üzerine olay yerine gelen Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda cesedin 36 yaşındaki G.B.'ye ait olduğunu belirledi. Bunun üzerine araştırmasını genişleten polis, şahsın binadan düştükten sonra öldüğünü ve cesedinin sürüklenerek dere kenarına götürüldüğünü belirledi.
 
SEVGİLİSİ SÜRÜKLEMİŞ
 
Adli Tıp Kurumu'na götürülen G.B.'ye yapılan otopside ölümün düşme sonucu meydana geldiği belirlendi. Bacağında bıçak yarasına benzer yaraya düşme sonucu kırılan kemiğin neden olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine polis, G.B.'nin cesedini kimin sürüklediğini öğrenmek için çalışma yaptı. Yapılan çalışmada, binanın üst katındaki dairede oturan evli kadın M.D. (28)'nin cesedi sürüklediği tespit edildi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri M.D.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen M.D., ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kadın mahkemede verdiği ifadesinde, eşi evde yokken sevgilisi olan G.B.'yi eve aldığını ve kocasının gelmesi üzerine sevgilisinin panikleyerek saklanmak için pencereye çıkması sonucu düşerek öldüğünü söyledi. M.D., olayın ortaya çıkmaması için aşağı inerek sevgilisinin cesedini dereye kadar sürükleyip bıraktığını itiraf etti.