İstanbul'da 2 kadının cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da bir evde 2 kadının cansız bedeni bulundu, yaralı bir erkek ise hastaneye kaldırıldı.

Kartal Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki dairede iki kadının cansız bedeni bulundu.

İhbar üzerine daireye giren polis, Dilara G. (23) ve Cansu D. (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı. Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.'nin iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Noterde katiplik yapan Dilara G. ile elektronik firmasında çalışan Cansu D.'nin yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu. Dilara G.'ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu D.'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi. 

Mahalle sakinlerinden biri, "Olayın içeriğini tam bilmiyoruz ama polisler geldi, itfaiye camdan içeri girdi. 2 kişinin ölü, 1 kişinin de yaralı olduğunu öğrendik. Olay bundan ibaret, biz de mahalle sakini olarak bekliyoruz" dedi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Cansu D. ve Dilara G.'nin aileleri sinir krizi geçirdi.

 

DHA