Küs olduğu çocukluk arkadaşını komaya soktu

Küs olduğu çocukluk arkadaşını komaya soktu
Güncelleme:

Adana'da, parkta tartıştığı çocukluk arkadaşını öldüresiye döven 18 yaşındaki genç, ambulans çağırmak yerine cep telefonunu alıp kaçtı. Saldırgan tutuklanırken, bilinci kapalı olan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay, 26 Eylül günü saat 20.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’ndeki parkta meydana geldi. Serkan M., bir süre önce tartıştığı çocukluk arkadaşı Yusuf Can A. ile küstü. A., olay günü cep telefonuyla aradığı M.’yi konuşmak için parka çağırdı. Buluşan arkadaşlar, küfürleşme nedeniyle yeniden tartışmaya başladı. Çıkan arbedede A., M.’yi tekme ve yumruklarla darbetti. Yere düşen M., başını betona çarparak ağır yaralandı. A. ise arkadaşının cebindeki cep telefonunu alıp, olay yerinden kaçtı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ

Parkta yürüyenler, Serkan M.’yi yerde hareketsiz yatarken görünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İlk müdahalesi yapılan M., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan M.’nin, beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören M.’nin, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Serkan M.’nin cep telefonu sinyalinden takip edip, U.C.’yi (17) yakaladı. İfadesine başvurulan U.C., M.’yi arkadaşı Yusuf Can A.’nın darbettiğini, cep telefonunu da ailesine götürmesi için kendisine verdiğini söyledi. Bunun üzerine ekipler, A.’yı dedesinin Hurmalı Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, "Beni sürekli aşağılıyordu. Akşam konuşmak için parka çağırdım. Küfredince dayanamadım, dövdüm" diyen A., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

DHA

Etiketler kavga koma