Maskeli 5 hırsız 200 bin TL değerinde kombi çaldılar!

Maskeli 5 hırsız 200 bin TL değerinde kombi çaldılar!
Güncelleme:

Pendik Kurtköy'de maskeli 5 hırsız, dükkana girerek 200 bin TL değerinde kombi ve tesisat malzemesi çaldı.

Pendik Kurtköy'de maskeli beş hırsız, gözüne kestirdiği kombi satışı yapılan iş yerine ticari minibüsü yanaştırarak geldi.

Hırsızlar, etrafı kolaçan ettikten sonra 5 dakika içinde kilidini kırdıkları iş yerinin içine girerek 200 bin lira değerinde kombi ve tesisat malzemelerini çaldı.

Hırsızlık sonrası alarm firması, iş yeri sahibi Nurcan Yünlü’yü aradı. İş yerine gelen Yünlü, 200 bin lira değerindeki malzemelerinin çalındığını görünce hayatının şokunu yaşadı.

"200 bin TL civarı maddi zararımız"

Konu hakkında konuşan iş yeri sahibi Nurcan Yünlü, “Cumartesi günü sabah saat 07.30 sıralarında alarm firmasının beni aramasıyla olayın bilgi dahilinde olup olmadığı soruldu. Kendilerine ilettim, polise haber verdiler. Biz de 10 dakika sonra iş yerine geldik. Kamera kayıtlarına baktık. 5-6 kişinin kapıyla 5-10 dakika uğraşıp içeri girdikten sonra burada bulunan şofbenimiz, kombi ve tesisat malzemelerimiz vardı, bunları çaldıklarını gördük. 200 bin TL civarı maddi zararımız var. Karakola gittim. Şikayetçi oldum. Bu hırsızlıkların önüne geçilmesini istiyorum.” dedi.