Oğlunun doğum gününde dehşet saçtı !

Oğlunun doğum gününde dehşet saçtı !
Güncelleme:

Bursa'da boşanmak isteyen kocasını öldüren kadın küçük oğlunun doğum gününde cinayeti işledi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, boşanmak isteyen kocasını öldüren kadının, küçük oğlunun doğum gününde cinayeti işlediği ortaya çıktı. Gözleri önünde babası annesi tarafından kurşun yağmuruna tutulan çocuk, doğum gününde hayatının şokunu yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, küçük oğlu F.G’nin yaş günü olduğu için ayrı yaşadığı kocası Erdoğan G’nin evine gelen 2 çocuk annesi Birgül G, tartışma çıkınca sinir krizi geçirdi. Öfkeli kadın çantasından çıkarttığı tabanca ile kocasına 5 el ateş etti. Ağır yaralanan adam hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir ailevî meseleler yaşadıkları için annesi ve babası ayrı olan 9 yaşındaki F.G, doğum gününde en acı sürprizi yaşadı. F.G, doğum gününde annesinin babasını öldürmesine şahit oldu. Mahalle sakinleri, küçük çocuğun feryatlar içinde yalın ayak sokağa çıktığını, annesi ile birlikte evden uzaklaşmak isterken polisin geldiğini söyledi.

Günar,"Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir Erdoğan’dan ayrı yaşıyorum. Kardeşlerimin yanına yerleştim. Onların işyerinde çalışıyorum. Bugün küçük oğlumun doğum günüydü. Amacım; anne olarak oğlumu özel gününde gezdirmek, onunla birlikte olmaktı. Erdoğan, buna izin vermeyince aramızda tartışma çıktı. Sonrasında olanlar oldu" dediği öğrenildi.

Birgül Günar’ın sorgusu devam ederken, çiftin 18 yaşındaki diğer oğullarının cinayetanında evde bulunmadığı belirtildi.

İHA