Sinir krizi geçirip, evini ateşe verdi

Güncelleme:

Adana’da sinir krizi geçiren 19 yaşındaki genç oturdukları apartman dairesini ateşe verip balkona çıkarak sigara içti. Bir süre sonra dumanlardan etkilenen genç itfaiye tarafından kurtarıldı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sinir krizi geçiren Ö.G. (19), ailesiyle birlikte yaşadığı evi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Evden dumanların yükseldiği gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipleri, genci kurtarmak için ikna etmeye başladı. Ancak ikna olmayan Ö.G polis ve itfaiye ekiplerine tencere ve tava gibi eşyalar fırlattı. Kısa süre sonra ev tamamen alevlere teslim olunca Ö.G kendisini balkona attı.

ALEVLERE ALDIRIŞ ETMEDEN SİGARA İÇTİ

Balkona çıkan Ö.G, etrafa bağırarak sigara yaktı. Ardından alevlere aldırış etmeden sigarasını içti. Bir süre sonra dumandan etkilenen Ö.G’yi itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtardı. Ayakta tedavisi tamamlanan Ö.G gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

text-ad
Bodrum'un 3 bin TL'lik lahmacununa tepki yağdı! Bodrum'un 3 bin TL'lik lahmacununa tepki yağdı! 25 yaş altı bekar kadınlara MHRS'de jinekoloji muayenesi randevusu yasağı için resmi açıklama geldi 25 yaş altı bekar kadınlara MHRS'de jinekoloji muayenesi randevusu yasağı için resmi açıklama geldi Türkiye'nin sessiz katilleri için Japonya'dan çok özel bir ekip geldi! Türkiye'nin sessiz katilleri için Japonya'dan çok özel bir ekip geldi! Adile Naşit'in filminde Hülya Koçyiğit’i canlandıracak oyuncu da belli oldu Adile Naşit'in filminde Hülya Koçyiğit’i canlandıracak oyuncu da belli oldu Üniversitede intihar eden kız öğrencinin bıraktığı nottan bir öğretmen çıktı! Üniversitede intihar eden kız öğrencinin bıraktığı nottan bir öğretmen çıktı! ''Almalı mı, satmalı mı'' derken... İslam Memiş altın yatırımcısına yeni uyarı... ''Almalı mı, satmalı mı'' derken... İslam Memiş altın yatırımcısına yeni uyarı... Sedef'i öldürdükten sonra halıya sarıp denize atmıştı... İtirafı kan dondurdu! Sedef'i öldürdükten sonra halıya sarıp denize atmıştı... İtirafı kan dondurdu! Kurban Bayramı'nın hava durumu belli oldu.. Önce yağmur ardından yaz geliyor... Kurban Bayramı'nın hava durumu belli oldu.. Önce yağmur ardından yaz geliyor... Melike Şahin 10 yaş büyük eşi için böyle aşka geldi! Melike Şahin 10 yaş büyük eşi için böyle aşka geldi! Galatasaray'ın son çileği Rafa Silva mı ? Okan Buruk'tan ilk açıklama geldi! Galatasaray'ın son çileği Rafa Silva mı ? Okan Buruk'tan ilk açıklama geldi!
Fenerbahçe'nin yıldızı sessiz sakin kimsesiz İstanbul'a veda etti... Fenerbahçe'nin yıldızı sessiz sakin kimsesiz İstanbul'a veda etti... AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3'üncü kez Cumhurbaşkanı adayı olmasının formülünü buldu! AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3'üncü kez Cumhurbaşkanı adayı olmasının formülünü buldu! Türkiye'nin uyuşturucu adacıklarına operasyon! Polis bile gözlerine inanamadı! Türkiye'nin uyuşturucu adacıklarına operasyon! Polis bile gözlerine inanamadı! Elon Musk'ın yüzündeki morluğun sebebi belli oldu Elon Musk'ın yüzündeki morluğun sebebi belli oldu Banka hareketlerinize dikkat edin: ''İşlemi ben yapmadım'' diyen de yanacak! Banka hareketlerinize dikkat edin: ''İşlemi ben yapmadım'' diyen de yanacak! İlkokuldaki akran zorbalığında kahreden haber: 10 yaşındaki çocuk entübe edildi İlkokuldaki akran zorbalığında kahreden haber: 10 yaşındaki çocuk entübe edildi Üçüncü kez yakalandığı kansere yenik düşen ünlü şarkıcıya son veda Üçüncü kez yakalandığı kansere yenik düşen ünlü şarkıcıya son veda Tuğba Ekinci'den kimsenin anlam veremediği kebapçı tanıtımı Tuğba Ekinci'den kimsenin anlam veremediği kebapçı tanıtımı Osimhen transferi için Galatasaraylıları yıkacak haber geldi Osimhen transferi için Galatasaraylıları yıkacak haber geldi İktidara çok ağır suçlama: 'Kur’an meallerine denetim hakkıyla yeni bir iktidar dini inşa ediliyor' İktidara çok ağır suçlama: 'Kur’an meallerine denetim hakkıyla yeni bir iktidar dini inşa ediliyor'