Sır cinayette eski eş ve sevgilisine gözaltı

Sır cinayette eski eş ve sevgilisine gözaltı
Güncelleme:

Antalya'da cansız bedeni yol kenarında bulunan 52 yaşındaki zihinsel engelli bir kişiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Darbedilerek öldürüldüğü değerlendirilen kişinin eski eşi ve birlikte yaşadığı bir kişi gözaltına alındı.

Antalya'da zihinsel engelli S.E.'ın (52), yol kenarında cansız bedeni bulundu. Darbedilerek öldürüldüğü değerlendirilen S.E.'ın eski eşi Ç.Y. (45) ve onun birlikte yaşadığı U.P. (41) gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesine bağlı Geyikbayırı Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları kontrolde, hareketsiz yatanın S.E. olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Zihinsel engelli olduğu öğrenilen S.E.'ın ölümüyle ilgili inceleme başlatan ekipler, vücudunda yara ve darp izleri bulunduğunu tespit etti. Olay yerine 200 metre uzaklıktaki evde yapılan incelemede ise kan izlerine rastlanıldı. Jandarma, evde bulunan Ç.Y. adlı kadın ile U.P.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Darbedilerek öldürüldüğü değerlendirilen S.E.'ın cansız bedeni de otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ç.Y.'nin, S.E.'ın eski eşi olduğu, boşandıktan sonra U.P. ile birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.