Sokak ortasında kanlı pusu: Biri çocuk 2 ölü var!

Sokak ortasında kanlı pusu: Biri çocuk 2 ölü var!
Güncelleme:

Bursa'da iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığı kanlı bitti. Sokak ortasında düzenlenen saldırıda biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı kırsal Ebeköy'de meydana geldi. İddiaya göre Şükrettin Y., arazilerinden geçen yol yüzünden aralarında husumet bulunan Bahri ve Osman S. kardeşler ile çocuklarıyla karşılaştı.

58 yaşındaki Şükrettin Y., evlerine dönen aile fertlerinin olduğu kamyonete tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri ise ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralıları ambulanslarla Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Yaralılardan durumları ağır olan Bahri S.(58) ile yeğeni İsmail S.(17) yaşamını yitirirken, Osman S. (48) ve Berat S.(17) ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaydan sonra kaçan Şükrettin Y., jandarma tarafından tüfekle birlikte yakalanıp gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.