Takside dehşet! Bir çocuk taksiciyi boğazından bıçakladı

Takside dehşet! Bir çocuk taksiciyi boğazından bıçakladı
Güncelleme:

Bursa'da yaşanan korkunç olayda, bir taksi sürücüsü aracına binen 15 yaşındaki bir çocuk tarafından boğazından bıçaklandı.

Bursa'da, taksi şoförü H.A. aracına binen 3 kişi ile aralarında çıkan tartışmada Ç.K. (15) tarafından boynundan bıçaklandı. Tedaviye alınan H.A.'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında, Yıldırım ilçesi Beyazıt Caddesi'nde meydana geldi. H.A. ile aracına binen 3 müşterisi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Araçtan inen müşterilerden biri sürücü kapısını açarak tekmelerken, biri de H.A.'ı boynundan bıçakladı.

Durumu gören çevredekiler yaralı taksicinin yardımına koşarken, şüpheliler ise kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri H.A.'ı, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan H.A.'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Araştırmalarda sürücüyü bıçaklayan kişinin Ç.K. olduğunu tespit eden ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Polis, diğer 2 şüpheliyi arıyor.

 

DHA