Yer: İstanbul... Esnaftan para isteyen Cezayirli 4 kişi yakalandı

Yer: İstanbul... Esnaftan para isteyen Cezayirli 4 kişi yakalandı
Güncelleme:

İstanbul'un Fatih ilçesindeki restoran veya lokantalara, siparişlerini aldıktan kısa süre sonra ellerinde döner bıçaklarıyla gelerek düşürdüklerini öne sürdükleri cüzdanlarını isteyip, ardından 200 dolar talep eden Cezayirli 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sadece 'Gel al' veya 'Paket' yöntemi ile satış yapan Fatih İskenderpaşa Mahallesi esnafı Cezayirli oldukları öne sürülen 4 şüphelinin, lokanta veya restoranlardan siparişlerini aldıktan kısa süre sonra ellerinde bıçak, döner bıçağı veya çakı ile tekrar gelerek, "Cüzdanımızı burada düşürdük. İçinde en az 200 dolar vardı. Paramızı verin" diye bağırıp, kendilerinden tehditle para istediklerini polise bildirdi. Bunun üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Yer: İstanbul... Esnaftan para isteyen Cezayirli 4 kişi yakalandı - Resim : 1

Fatih Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesici ve delici aletlerle esnaftan zorla para almaya çalışan 4 yabancı uyruklu şüpheliyi gözaltına aldı.  Şüphelilerin kendilerini haraca bağlamaya çalıştığını, buna birlikte karşı durmaya çalıştıklarını belirten bölge esnafı bu kişilerden şikayetçi oldu. Şüphelilerin ellerinde bıçak ve kesici delici aletlerle lokantaya gelip esnafı tehdit etme anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Yer: İstanbul... Esnaftan para isteyen Cezayirli 4 kişi yakalandı - Resim : 2

DHA