6 ilde Bylock operasyonu: Gözaltılar var

6 ilde Bylock operasyonu: Gözaltılar var
Güncelleme:

İzmir merkezli 6 ilde, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, Bylock kullanıcısı olduğu belirlenen 12 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, bu sabah FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında İzmir, Bursa, Kütahya, Kocaeli, Muş ve Çorum'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Haklarında yakalama kararı çıkartılan 25 şüpheliden 12'si gözaltına alındı. Şüphelilerin örgütün haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı oldukları belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturma kapsamında 13 şüphelinin arandığı belirtildi.


 

DHA

text-ad
Kim Milyoner Olmak İster'de ''Atatürk'' sorusunu bilemeyen yarışmacı olay oldu Kim Milyoner Olmak İster'de ''Atatürk'' sorusunu bilemeyen yarışmacı olay oldu Baba ve oğlunun yanmış cesedi bulundu Baba ve oğlunun yanmış cesedi bulundu Osimhen ve Dursun Özbek'ten peş peşe dikkat çeken açıklamalar Osimhen ve Dursun Özbek'ten peş peşe dikkat çeken açıklamalar Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka sıralaması değişti: Yüzde 53 faiz veren bile var! Tüm emeklilerin dört gözle beklediği bayram ikramiyeleri için kritik uyarı Tüm emeklilerin dört gözle beklediği bayram ikramiyeleri için kritik uyarı Dursun Özbek'ten Muslera ve Osimhen açıklaması Dursun Özbek'ten Muslera ve Osimhen açıklaması Yıllarca tekstil sektörüne yön vermişti; bir ünlü Türk devi daha iflas etti! Yıllarca tekstil sektörüne yön vermişti; bir ünlü Türk devi daha iflas etti! Türkiye'nin ''şampiyon'' tosunu araba fiyatına satıldı Türkiye'nin ''şampiyon'' tosunu araba fiyatına satıldı CHP'nin İzmir mitinginde sürpriz: Rozetini Özgür Özel taktı CHP'nin İzmir mitinginde sürpriz: Rozetini Özgür Özel taktı Yunanistan'a girişte yeni uygulama başlıyor Yunanistan'a girişte yeni uygulama başlıyor
50 yaşında merdiven dayayan ünlü şarkıcı yıllar sonra gençleşerek geri döndü! 50 yaşında merdiven dayayan ünlü şarkıcı yıllar sonra gençleşerek geri döndü! İstanbul'da 25 ilçede elektrik kesintisi: İşte etkilenecek mahalleler İstanbul'da 25 ilçede elektrik kesintisi: İşte etkilenecek mahalleler Fenerbahçe'nin yıldızından taraftarı ayağa kaldıran paylaşım Fenerbahçe'nin yıldızından taraftarı ayağa kaldıran paylaşım Metrelerce yüksekten ''ölümüne'' atlayış! Sırt üstü suya çakıldı Metrelerce yüksekten ''ölümüne'' atlayış! Sırt üstü suya çakıldı AK Parti'de bomba kulis: Erdoğan'ın planını canlı yayında öğrendiler AK Parti'de bomba kulis: Erdoğan'ın planını canlı yayında öğrendiler İstanbul'da çocuk parkı kana bulandı: Ölü ve yaralılar var İstanbul'da çocuk parkı kana bulandı: Ölü ve yaralılar var Linet Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi, destek başdanışmandan geldi Linet Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi, destek başdanışmandan geldi Muslera'yı eleştiren Jose Mourinho pes dedirtti Muslera'yı eleştiren Jose Mourinho pes dedirtti 20 milyon liralık lüks otomobil alev alev yandı 20 milyon liralık lüks otomobil alev alev yandı İstanbul'da okul müdüründen 15 erkek öğrenciye 8 yıl süren cinsel istismar! İstanbul'da okul müdüründen 15 erkek öğrenciye 8 yıl süren cinsel istismar!