Ahsen TV muhabirinin sokak röportajı olay oldu! Muhabir çıldırdı, genç kız çıldırdı

Ahsen TV muhabirinin sokak röportajı olay oldu! Muhabir çıldırdı, genç kız çıldırdı
Güncelleme:

Son zamanlarda hızla artan sokak röportajlarındaki tartışmalar bugün ilginç bir boyuta taşındı. Ahsen TV muhabiri sokak röportajında bir genç kızın seçimde oyunu Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu’na vereceğini söylemesinin ardından çılgına döndü. Genç kızı soru bombardımanına tutan muhabirin çıkışları karşısında genç kız da zor anlar yaşadı.

Ahsen TV muhabiri bir sokak röportajında oyunu CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğini söyleyen genç kızı tahrik edercesine yaptığı soru bombardımanına ilişkin görüntüler sosyal medyada olay oldu

Röportaj sırasında bir vatandaşa "Recep Tayyip Erdoğan mı, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu?" diye soran Ahsen Tv muhabiri, aldığı yanıt karşısında soru sorduğu genç kızla akıl almaz bir tartışmaya girdi.

Muhabir "Ülkenin durumu iyiye gitmiyor" diye konuşan kadına "At gözlüklerini çıkar, öyle konuş" de

Sözleri defalarca kesilen genç kadına kendisine açıklama fırsatı verilmezken muhabir tartışmak istemeyen genç kadının yanıtlarını beğenmeyince "Yavrucuğum sen cevap veremiyor musun? Niye kuduruyorsun?" diye sordu.

İşte sosyal medyada gündem olan o röportaj: