Boşanma aşamasındaki eşini katletti, serbest kaldı, 2 kişiyi daha öldürdü

Boşanma aşamasındaki eşini katletti, serbest kaldı, 2 kişiyi daha öldürdü
Güncelleme:

Adana'da 2 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlının 2004 yılında da kendisinden boşanmak isteyen eşini öldürdüğünü ve iyi hal indirimiyle tahliye olduğu ortaya çıktı.

Adana'da Ü.E., tartıştığı iki kişiyi ateşli silahla öldürdü. Ü.E.'nin 2004 yılında boşanmak isteyen S.E.'yi öldürdüğü, iyi hal indirimiyle geçen yıl tahliye edildiği ortaya çıktı.
16 Ağustos Salı 2022   Saat: 10:06

Ü.E., ateşli silahla R.D. ile S.Ç.'i öldürdü, iki kişiyi de yaraladı. Ü.E.'nin, 1 Ekim 2004'te kendisinden boşanmak isteyen S.E.'yi de öldürdüğü ortaya çıktı.

Müebbet hapse çarptırılan, duruşmadaki iyi hali nedeniyle cezası 30 yıla indirilen Ü.E.'nin geçen yıl "yurt dışı yasağı" şartı ile tahliye edildiği belirtildi.

DHA'nın haberine göre, Ü.E. ve yanındaki dört kişi araba ile yola çıktı. Grup arasında tartışma çıkınca arabadakilerden R.D., yanındaki ateşli silahı doğrulttu. Ü.E. de ateşli silahla karşılık verince çatışma çıktı. S.Ç. ve R.D. olay yerinde öldü. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Ü.E. tutuklanırken, Cumali Gültekin, Muhammet Savah ve Serhat Saygılı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.