Farmasi yeni üyelik şartları ve avantajları nelerdir?

Farmasi yeni üyelik şartları ve avantajları nelerdir?
Güncelleme:

Farmasi 26 ülkede doğrudan satış iş modeli ile milyonlarca insana iş fırsatı sunuyor. Peki Farmasi yeni üyelik avantajları nelerdir?

Farmasi, Farmasotik; ilaç kalitesinde kozmetik üretim anlayışı, sağlıklı ve kaliteli geniş ürün portföyü ve kazançlı iş fırsatı ile herkesin hayatına ve hayallerine dokunabilen bir marka.

Farmasi nedir?

Farmasi; doğrudan satış iş modelini uygulayan, İstanbul Ömerli’de 100 bin metre kare alana kurulu Avrupa’nın en büyük entegre tesisine sahip olan yerli ve milli şirkettir.

Bacasız fabrikalara sahip, çevreye karşı son derece duyarlı olan Farmasi, ekolojik bir alanda pırıl pırıl ürünleri ile tüm dünyaya hizmet vermektir. Ürünler ambalajına kadar, yüksek teknolojik üretim robotları Hi-Tech’lerle hazırlanmaktadır.

Dünya standartlarında kalite belgeleri ve sertifikalara sahip olan Farmasi Kozmetik; makyaj, parfüm, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, ev temizliği ve gıda takviyesi kategorilerinde binlerce ürünü yüksek kalitede üretmektedir.

Farmasi Üyelik Şartları

Farmasi üyelik için zorunlu ve tek şart; üye adayının 18 yaşından büyük ve T.C vatandaşı olmasıdır. Farmasi’ye üye olmak için tarafınızdan herhangi bir belge ya da form istenmemektedir.”

Farmasi üyelik avantajları nelerdir?

  • Yeni üye olan herkes içeriğinde birçok ürünün yer aldığı başlangıç paketi setini çok cazip fiyata sahip olma hakkına sahip olur.
  • Yeni üye olacak olan herkes başlangıç setleri, hoş geldin kampanyaları, teşvik hediyeleri gibi birçok kampanyadan faydalanabilir.
  • Farmasi ürünlerini herhangi biri aracılığı ile değil direkt internetten alma imkânınız olur.
  • Farmasi üyeleri Dr. C. Tuna grubu ürünlerini %40, makyaj grubu ürünlerini %30 indirim, Nutriplus Gıda Takviyeleri ürünlerini %40 indirimli satın alma hakkına sahip olur.
  • İndirimli aldığınız ürünleri dilerseniz katalog fiyatından satarak para kazanabilirsiniz.
  • Dilerseniz kendinize üyeler ekleyerek aylık maaş alır gibi yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Bu gelir sizin yapacağınız üyelerinin, üyelerinizin üyelerinin vb. o ay içinde yapacağı alışveriş miktarları ile orantılı olarak artar.

 Direct Selling News

Dünyanın en prestijli doğrudan satış haber sitesi “Direct Selling News”, dev kozmetik markası Farmasi’nin, dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinin yer aldığı 2021 Global 100 listesinde, 30. sıraya yükseldiğini açıkladı.

Geçen yıl 32.sıradan listeye giriş yapan, bu yıl da yükselerek ilk 100 şirket arasına girmeyi başaran marka, küresel oyuncularla girdiği yarışta zirveyi zorlamaya devam ediyor.

Farmasi Ailesine Katılın

Farmasi ürünlerini doğrudan fabrikadan %40'a varan indirimle satın almak ve yeni üyelere özel sunulan Farmasi Başlangıç Paketleri  kampanyasından anında faydalanmak için vakit kaybetmeden Farmasi üyelik formunu doldurarak ailemize katılın, karlı çıkın.

Etiketler advertorial