Karmod, Eritre'de Bin Kişilik İşçi Kampı Kurdu

Karmod, Eritre'de Bin Kişilik İşçi Kampı Kurdu

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Eritre'de bin kişi kapasiteli işçi kampı inşa etti.Karmod açıklamasına göre, Afrika ülkeleri son 5 yılda şantiye yapı...

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Eritre'de bin kişi kapasiteli işçi kampı inşa etti.

Karmod açıklamasına göre, Afrika ülkeleri son 5 yılda şantiye yapı ihtiyaçlarında Türk prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalara yöneldi. Firmaların ortalamanın üzerinde yapı kalitesini yakalamaları ve demonte üretimle kolay nakliye avantajı sunmaları, prefabrik ve konteyner yapılarda Türkiye'nin tercih edilmesindeki temel etkenlerin başında geliyor.

Prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren Karmod, Afrika ülkelerinden Eritre'de bin kişinin barınabileceği işçi kampının kurulumunu gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, prefabrik ve kabin şantiye yapılarının yanı sıra, özellikle kendi geliştirdikleri tam demonte yeni nesil konteyner yapılarının nakliye kolaylığı ve hızlı kurulumuyla en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldığını vurguladı.

Karmod olarak, kalite ile beraber hızlı üretim ve kurulum özelliğine sahip yapılar ürettiklerini dile getiren Durmaz, bu ürünlerin dünyada büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Her ay Afrika özelinde en az 5 ayrı ülkede proje gerçekleştirdiklerine dikkati çeken Durmaz, şunları kaydetti:

"Ocak ayı içerisinde Eritre'de bin kişilik işçi kampını bir aydan kısa bir sürede kurarak kullanıma hazır teslim ettik. Buradaki konteyner yapı kompleksimiz bin kişiye hizmet verecek.

Proje kapsamında 88 işçi yatakhane ünitesi, 4 özel yönetici yatakhanesi, 14 yemekhane ünitesi, dinlenme salonu ve 28 ayrı ünite wc-duş yapısının kurulumunu gerçekleştirdik. Vidalı ve geçmeli özellikte demonte üretimli yapılarımız paket sistemle sevk edilerek Karmod ekiplerince yerinde kullanıma hazır kurulum gerçekleştirilerek teslim edildi."