Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Bütçe Dostu Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!

Köpek Maması ve Köpek Ürünleri Bütçe Dostu Fiyatlarla Zoo.com.tr ‘de!
Güncelleme:

Köpek dostumuza iyi bakmamız için ona sağlıklı ve güvenli ürünler sağlamamız önemli. Bu aşamada ise köpek mamalarına özellikle dikkat etmek gerek. Çünkü köpeğinizin sağlığı için kaliteli mamalarla beslenmesi gerekir. Hem mama hem de diğer köpek malzemeleri için güvenli yerlerden alım yaparak tüylü arkadaşınızın mutlu ve sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz.

Köpek Maması Sağlıklı Olmalı

 Köpek maması seçimi ciddi ve önemli bir süreçtir. Öncelikli olarak tüylü arkadaşınızın ırkına ve yaşına uyum sağlayan bir mama seçmeniz gerekmektedir. Böylece onun gereksinim duyduğu besin maddelerini almasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve besinsel yönden yoğun olan mama ile dostunuzun genel sağlık ihtiyaçlarının karşılanması mümkündür. Ayrıca köpek mamasının, dostunuzun damak tadına hitap etmesi gerekir. Bu sayede köpeğiniz mamasını büyük bir zevkle tüketecektir.

Kuru Köpek Maması Besleyici ve Kaliteli Olmalı

 Kuru köpek maması en çok tercih edilen mama çeşitlerinden biridir. Pratik ve hesaplı olması sebebiyle birçok evcil hayvan sahibi ya da sokak hayvanlarını besleyen kişiler tarafından tercih ediliyor. Kuru mamaların yararlı mı yoksa zararlı mı olduğu çok tartışılsa da içerik bakımından kaliteli bir kuru mamanın sevimli dostunuz için zararlı olmayacağını söylemek mümkündür. Üstelik kuru mamalar ağız ve diş problemi olan köpeklerin ağız temizliklerini ve sağlıklarını korumaları için de oldukça yararlıdır.

 Kuru köpek maması satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri, köpeğinizin özelliklerine uygun bir mama olmasıdır. Köpeğinizin yaşı, cinsi, kilo durumu, aktivite düzeyi veya alerjik bir durumunun olup olmaması doğru mamayı seçmek için önemli ipuçlarıdır. Diğer önemli bir nokta ise alacağınız mamanın içeriğinin kaliteli ve faydalı olduğundan emin olmanızdır. Mama alırken kesinlikle içerik kısmını kontrol etmeli ve içeriğindeki besin dağılımının dengeli olduğundan emin olmalısınız. Doğru besin içerikleriyle, vitaminlerle ve minerallerle formüle edilmiş olan mamayı tercih etmeniz köpeğinizin sağlığı için çok önemlidir.

Köpek Yatağını Unutmayın

 Köpekler sahipleriyle birlikte uyumayı her ne kadar seviyor olsalar da kendilerine ait bir yataklarının olması oldukça önemlidir. Bu nedenle köpek yatağı mutlaka edinilmelidir. Köpekler bizlerle birlikte uydukları zaman dilimi dışında da uykuya ihtiyaç duyarlar ve bu durumda yataklarının olması hem rahat etmeleri hem de kendilerini güvende hissetmeleri açısından önemlidir. Kendilerine ait bir özel alanlarının olması da oldukça önemlidir. Köpeğinize bir yatak alırken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.

 Yatağın boyutu köpeğinizin rahat etmesi için oldukça önemlidir ve köpeğinizin sıkışmadan rahatça yatabileceği büyüklükte olmalıdır. Aldığınız yatağın boyutu kadar şekli de önemlidir ve bu şekli tamamen köpeğinizin uyuma stiline göre seçmelisiniz. Eğer sevimli dostunuz kıvrılarak uyuyorsa yuvarlak şekildeki yatakları, sırtı dönük yayılarak uyuyorsa dikdörtgen şeklinde yatakları tercih edebilirsiniz. Yatağın neyden yapıldığı da özellikle köpeğinizin tüy ve deri sağlığı açısından önemlidir. Koku ve alerjik etkilere karşı korumalı olan, terletmeyen kumaşlardan yapılmış olan yataklar köpeğiniz için en ideali olacaktır.

 Kaliteli ve güvenli köpek maması ve malzemeleri için pet shop ZOO’yu incelemenizi öneririz.

Etiketler advertorial