Mescid-i Aksa'da tartışma yaratan ''Erdoğan'' sloganları

Mescid-i Aksa'da tartışma yaratan ''Erdoğan'' sloganları
Güncelleme:

İsrail'in saldırıları Mescid-i Aksa'da toplanan grup tarafından protesto edildi. Kalabalığın, ''Biz buradayız, sen neredesin Erdoğan'' sloganı atması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Anadolu Ajansı'nın paylaştığı görüntülerde, Mescid-i Aksa'da toplanan ve İsrail'in saldırılarını protesto eden kalabalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslendi. AK Parti'ye yakın isimler bu seslenişi "Erdoğan'a destek" olarak yorumlarken birçok sosyal medya kullanıcısı bunun bir destek çağrısı olmadığını, tam tersi protesto olarak o sloganın atıldığını ifade etti.

"MAZLUMLARIN SESİ"
Eski Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, açıkça sloganların Erdoğan'a destek olarak atıldığını ifade etti.

Mescid-i Aksa'da tartışma yaratan ''Erdoğan'' sloganları - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ
Sloganların, Erdoğan'a protesto olarak atıldığını ifade eden birçok sosyal medya kullanıcısı ise medya kuruluşlarının algı oluşturmasına karşılık tepki gösterdi.

Mescid-i Aksa'da tartışma yaratan ''Erdoğan'' sloganları - Resim : 2

ERDOĞAN: GAZZE'YE GİDECEĞİM
Öte yandan dönemin başbakanı Erdoğan, 23 Nisan 2013'te yaptığı açıklamada Gazze'yi ziyaret edeceğini ifade etmişti. Bu açıklamanın üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen Gazze'ye herhangi bir ziyaretin gerçekleşmemesi dikkat çekti.