Öğrencilere Cumhurbaşkanlığı'nda staj imkanı

Öğrencilere Cumhurbaşkanlığı'nda staj imkanı
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, üniversite öğrencilerine özel iki yeni projeye imza attı. Başarılı öğrencileri kamuda yarı zamanlı çalışmasına fırsat tanıyan Ofis bir yandan da staj imkânı sağlıyor.

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in haberine göre özellikle Sosyal Bilimler öğrencilerine staj imkânı sunan Ofis, onların okul ve iş hayatına kolay adapte olmaları ve daha iyi yetişmelerine destek oluyor.

Yarı Zamanlı İstihdam Programı kapsamında İnsan Kaynakları Ofisi’ne başvuran; endüstri mühendisliğinden iletişime, psikolojiden görsel sanatlara kadar pek çok bölümden, iyi derecede en az bir yabancı dil bilen 527 öğrenci arasından 24 öğrenci istihdam edildi. Üniversite 4’üncü sınıf, Yüksek Lisans ya da Doktora öğrencisi olan 24 kişi 5 aylık çalışma sonunda önceki gün başarı belgelerini alırken; aralarından 8 kişi de programa devam etmeye hak kazandı.İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atalay, yarı zamanlı çalışan ve staj yapan öğrencileri, oluşturacakları Kariyer Havuzuna da ekleyeceklerini kaydederek “Kamu istihdamında amacımız liyakat ve yeteneğe dayalı bir insan kaynakları yönetimi oluşturmak. Başarısı toplumun bütün kesimleri tarafından onanmış insanların alınacağı bir yetenek havuzu oluşturuluyor” dedi.

HÜDA-PAR AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı'nı karşı karşıya getirdi HÜDA-PAR AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı'nı karşı karşıya getirdi Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı FETÖ'nün doktorlarına operasyon: Çok sayıda doktor gözaltında FETÖ'nün doktorlarına operasyon: Çok sayıda doktor gözaltında Bilirkişi davasında Ekrem İmamoğlu ve gazeteciler için istenen ceza belli oldu! Bilirkişi davasında Ekrem İmamoğlu ve gazeteciler için istenen ceza belli oldu! Yolcu uçağında 13 saatten fazla süren kabus! Yolcu uçağında 13 saatten fazla süren kabus! Survivor'un kadınlar düellosunda adaya veda eden isim belli oldu Survivor'un kadınlar düellosunda adaya veda eden isim belli oldu EYT'zedelerin 1.800 günle erken emekliliğinde formül belli oldu EYT'zedelerin 1.800 günle erken emekliliğinde formül belli oldu Yolcu otobüsüyle ana yolda yüzlerce metre tam gaz ters gitti! Yolcu otobüsüyle ana yolda yüzlerce metre tam gaz ters gitti! Icardi'den L-Gante ile yeniden aşka gelen Wanda Nara'ya China'lı yanıt Icardi'den L-Gante ile yeniden aşka gelen Wanda Nara'ya China'lı yanıt İstanbullular dikkat! Lapa lapa kar yağacak, şehir beyaza boyanacak! İstanbullular dikkat! Lapa lapa kar yağacak, şehir beyaza boyanacak!
MHP'li milletvekilinden Sedat Peker'e teşekkür: ''Allah razı olsun!'' MHP'li milletvekilinden Sedat Peker'e teşekkür: ''Allah razı olsun!'' Türkiye'nin uykularını kaçıran tsunami dalgalarının risk haritaları yayınlandı Türkiye'nin uykularını kaçıran tsunami dalgalarının risk haritaları yayınlandı AK Partili vekilin sağlık çalışanları için skandal ifadelerinde de suçlu basın oldu! AK Partili vekilin sağlık çalışanları için skandal ifadelerinde de suçlu basın oldu! Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Bahar Candan'ın eşine attığı mesajı ifşa etti Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Bahar Candan'ın eşine attığı mesajı ifşa etti Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi için olay iddia Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi için olay iddia Özcan Deniz ''eşine kayınvalide şiddeti'' iddialarını ayetle doğruladı! Özcan Deniz ''eşine kayınvalide şiddeti'' iddialarını ayetle doğruladı! Devrim Özkan'dan ''futbolcu gitti, basketbolcu geldi'' iddiaları için ilk açıklama Devrim Özkan'dan ''futbolcu gitti, basketbolcu geldi'' iddiaları için ilk açıklama 14 Şubat ilanı nedeniyle ev hapsi verilen Merve Taşkın'ın nezarethane anıları da olay oldu 14 Şubat ilanı nedeniyle ev hapsi verilen Merve Taşkın'ın nezarethane anıları da olay oldu Hepimizi kazıklıyorlardı: Fahiş fiyata kesilen ceza dudak uçuklattı Hepimizi kazıklıyorlardı: Fahiş fiyata kesilen ceza dudak uçuklattı Tanju Özcan'dan son anket sonuçlarına dikkat çeken tepki Tanju Özcan'dan son anket sonuçlarına dikkat çeken tepki