Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı

Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı
Güncelleme:

Deprem felaketinde ekibi ile birlikte arama kurtarma çalışmaları için seferber olan YouTuber Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı. Oğuzhan Uğur'dan ilk açıklama geldi...

Türkiye'de binlerce kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından afet bölgesinde canla başla çalışan Oğuzhan Uğur hakkında, BaBalaTV'nin paylaşımları gerekçe gösterilerek soruşturma başlatıldı.

Söz konusu paylaşımlarda Kahramanmaraş Kumçatı köyünde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönündeki iddiaların yer aldığı öğrenildi.

Uğur, BaBaLa TV ekibinin doğru olmadığı ortaya çıkan iddianın bir bakanlık yetkilisi tarafından teyit edildiğini ve yazışmaların hâlâ mevcut olduğunu belirterek, haberin doğru olmadığı ortaya çıkınca paylaşımın silindiğini ifade etmişti.

Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı

Oğuzhan Uğur'dan ilk açıklama geldi

Oğuzhan Uğur, soruşturmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnanılmaz örgütlü ve kötü niyetli bir saldırı altındayız. Elimizdeki verileri toparladık. Birkaç saat içinde detaylı açıklamayı bir video ile yapacağım. Takipte kalınız" ifadelerini kullandı.