7 parti ortak karar aldı !

7 parti ortak karar aldı !

İzmir'in Foça İlçesi'nde 7 parti, kirlilik yaratmamak konusunda ortak karar aldı.

Foça’da 7 siyasi partinin yönetici ve temsilcileri seçim çalışmaları nedeniyle ilçede kirlilik yaratmamak konusunda ‘mutabakat sağladı.

CHP'li foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Lütfi Ünal Badat, BBP İlçe Başkanı ŞenolÇetinkaya, DP İlçe Başkanı Can Kemal Akar, HDP Eş Başkanı Yeliz Yılmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Sami Öztürk'ün bir araya geldiği toplantıda Foça'da seçim çalışmalarıyla ilgili ortak kararlar alındı. MHP'li Lütfi Ünal Badat huzur ve güvenli bir seçim süreci geçirmek, bu süreçte vatandaşları rahatsız etmemek için ortak hareket edileceğini söyleyerek "Seçimlere katılan parti ve partililerin yasalar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim ile ilgili kararları doğrultusunda yapabilecekleri belli. Biz Foça İlçesi'nde seçimlerin hoşgörüyle, centilmence, barış ve huzur ortamında yapılabilmesi için toplandık. Ortak kararlar aldık. Yaz sezonuna girerken çevre kirliliğini önlemek için neler yapabileceğimizi tartıştık. Sokaklara, direklere afiş yapıştırmaya karşı olduğumuzu belirttik" dedi

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da Foça'da demokratik bir duruşun sergilendiğini belirterek görsel kirliliğin yaratılmaması için çok olumlu kararlar alındığının altını çizdi.

Etiketler CHP ak parti MHP HDP bbp sp dp