CHP'den Kazaz'a sert yanıt

CHP'den Kazaz'a sert yanıt

Tuğçe Kazaz'ın CHP açıklamalarına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Seyhan Erdoğdu, manken Tuğçe Kazaz’ın "CHP zihniyeti yüzünden Hıristiyanlığı seçtim" ifadelerine Elazığ’dan şöyle cevap verdi: "İnsanlar bu tür şeylere gülüp geçiyor."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Seyhan Erdoğdu, partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen ’Mahalle-Köy Temsilcileri ve Sandık Çevresi Sorumluları Eğitimi’ne katılmak üzere Elazığ’a geldi. Yol-İş Sendikası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime katılan Erdoğdu, yaklaşan milletvekilliği seçimlerinin önemine vurgu yaparak partililerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğdu, özel bir televizyon programına konuk olan ve Hıristiyanlığı seçmesinin nedeninin CHP zihniyeti olduğunu söyleyen manken Tuğçe Kazaz’a yanıt verdi. Kazaz’ın bu ifadelerini “İnsanlar bu tür şeylere gülüp geçiyor” şeklinde yorumlayan Erdoğdu, "Geçenlerde Genel Başkanımız şöyle dedi, her şey CHP’den biliniyor. Edirne’deki sel felaketini de yakında CHP’den bilecekler. Bir de dikkatinizi çekmişse Obama’nın son bir reklam filmi var. Reklam filmi demeyeyim de bir seçmenle iletişim filmi. O film ile bu aynı zihniyeti yansıtıyor. Önünde bir bardak çay veya içecek var. Bir bisküviyi batırmaya çalışıyor. Bisküvi sığmayınca bardağa bu da Obama’nın yüzünden diyor muhaliflerini taklit ederek. Ben burada herhangi bir kişiyi hedef alarak tartışmaya girmek istemem ama bu yaratılmaya çalışılan, algının bu yaklaşımın geçerliliği yoktur. Vatandaş biliyor."

1853706.jpg

Türkiye’de, iyinin, güzelin, doğrunun, namuslunun, ahlaklının ve özürlünün yanında olan partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu anlatan Erdoğdu, şunları söyledi: "İthamlarda bulunan siyasi partilere baktığınız zaman özellikle iktidar partisine baktığınız zaman tümüyle yaptıkları her kötülüğün her zulmün yolsuzluğun arkasından güneşi balçıkla sıvamak gayretindeler.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir sataşma olduğunda işe bu sözlerle başladıklarını görüyoruz. Bu artık geçerli değil. İnsanlar bu tür şeylere gülüp geçiyor. Bu espri malzemesidir. Onun dışında bir şey olamaz."