Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sığınma teklif etmişler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sığınma teklif etmişler
Güncelleme:

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet, Gezi eylemleri sırasında dönemin Başbakan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Birleşik Arap Emirlikleri’nden sığınma teklifi geldiğini yazdı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesinin yazarlarından Mehmet Acet bugünkü köşe yazısında çok ilginç bir ayrıntıya yer verdi.

Acet, Türkiye'deki Gezi parkı eylemleri sırasında dönemin Başbakan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) sığınma teklifi geldiğini yazdı.

Mehmet Acet teklifin Veliaht Prens Muhammed Bin Zaid tarafından bizzat yapıldığını açıkladığı yazısında aslında bu teklifin altında "şeytani bir plan" olduğunu dabelirtti.

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimine mali destekte bulunan ve Katar krizinde Suudi Arabistan'ın yanında saf tutan Birleşik Arap Emirlikleri'ne o dönemlerde çok sert ifadelerle yüklenmişti.

Mehmet Acet’in yazısının konuyla ilgili bölümü şöyle:

“Erdoğan’ın yanında bulunanlardan birine Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir telefon gelir. Arayan kişi, bugünlerde kirli ilişkileri artık iyice ayyuka çıkmış olan Veliaht Prens Muhammed Bin Zaid’den başkası değildir. Zaid, şeytanca planlanmış teklifini Erdoğan’a iletmek için aramaktadır. “Söyleyin Sayın Başbakana” der. “Eğer ülkesinden ayrılmayı düşünürse, Birleşik Arap Emirlikleri kendisine ev sahipliği yapmaya hazırdır”

Mehmet Acet / Yeni Şafak