Erdoğan sustu, Bahçeli bombaladı: Ayasofya imamı için FETÖ iması

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kalpleri mühürlü olanlar görmese de çalışıyoruz, çabalıyoruz, milletimize hizmetkarlıkta canımızı dişimize takıyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, erken seçim isteğine "CHP Genel Başkanı bir an önce seçime gidilmesi isteniyor. Belli ki acelesi var. Sayın Kılıçdaroğlu fazla zorlama, fazla hesap hatası yapma, ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bunu da kiralık aklından çıkarma" dedi.

Atatürk'e hakaret iddiasına yönelik de, ''Gizli FETÖ'cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir'' ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Demokrasi mücadelesinde karar milletindir. Kılıçdaroğlu'nun zorlaması kimin talebidir. CHP Genel Başkanı bir an önce seçime gidilmesini istiyor. Belli ki acelesi var. Daha da çirkinleşerek milletten kaçılır mı diyor. Bazı ülkelerin örtülü operasyonu yoğunluk kazandı. Biden’in dümen suyuna giren, gazına gelen, kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin, erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir.

Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur, bunu da kiralık aklından çıkarma. CHP yönetimine tavsiyem mutfakta yangın var deyip durmayın. Yanan sizin iradenizdir, siyasetinizdir.

''SEÇİMLERE 754 GÜN KALMIŞTIR''

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır.

SİYASETTE SEDAT PEKER TARTIŞMASI

Mafyayı Cumhur İttifakı'nın üçüncü kolu olarak görmekle kalmıyor,  bizim mafya ile ortak olduğumuzu söylemek saptırmadır. Bizim mafya ile ortak olduğumuzu söylemek saptırmadır. Kılıçdaroğlu, masal anlatmasın ruh ikizi mafyaya baksın.

ATATÜRK'E HAKARET İDDİASI

Atatürk bizim birliğimizdir. Atatürk düşmanlığı yapmak ihamete hizmettir. Türkiye'nin huzuruyla oynanması provokasyondur. Maksatları derinlemesine tahlil edilmelidir. Gizli FETÖ'cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir. Atatürk'e hakaret edenler, daha fazla müslüman olduklarını mı sanıyorlar.