Eski istihbaratçıdan Bahçeli'ye Sinan Ateş sorusu: ''Sinan'ı öldüren partili kim ?''

Eski istihbaratçıdan Bahçeli'ye Sinan Ateş sorusu: ''Sinan'ı öldüren partili kim ?''
Güncelleme:

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, MHP lideri Bahçeli'ye, "Sinan Ateş kardeşimizi Başkent’in ortasında, Cuma namazı çıkışında öldürten partili kim?" diyerek tepki gösterdi.

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in geçtiğimiz yıl Ankara'da silahlı saldırıda öldürülmesini hatırlatan Sabri Uzun, "Sinan Ateş kardeşimizi Başkent’in ortasında, Cuma namazı çıkışında öldürten partili kim? Siz, Ankara’yı 'Kandil’e' çeviren değil misiniz?" dedi.

 

MHP'nin dün TBMM'deki grup toplantısında AYM'yi ve Başkanı'nı hedef gösteren Devlet Bahçeli, "AYM Başkanı, Zillet İttifakı'nın yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz. Bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Türk Devleti'yle uğraşma, cesaretin varsa Kandil'e git. Mahkeme Başkanı objektifliğini ve tarafsızlığını kaybetmiş, Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle, milli birlik ve kardeşliğe cephe almıştır" demişti.