Kılıçdaroğlu'ndan çok sert sözler: ''Sizi yok edeceğiz''

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert sözler: ''Sizi yok edeceğiz''
Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'da düzenlenen operasyonda Sırt çete liderinin yakalanmasıyla ilgili olarak "Gördükleriniz, denizde sadece bir kum tanesi. Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz" diyerek tepkisini gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in İstanbul’da yakalanmasına ilişkin, “Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz, denizde sadece bir kum tanesi. Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın, gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur” sözleriyle AK Parti iktidarını eleştirdi.

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Göktürk Mahallesi yakınlarında bir villanın bahçesinde polis ekipleri kazı başlattı.

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in cinayet şüphesiyle bu villada gözaltına alındığı belirtildi. Zeljko Bojanic'in, yine Sırp Skaljari çetesi üyesi Risto M’nin öldürdüğü şüphesiyle İstanbul Sarıyer'de kaldığı villada yakalandığı öğrenildi.

Polis, Bojanic'in evinin bahçesinde Risto M’'nin cesedini arıyor.

KILIÇDAROĞLU: SİZİ YOK EDECEĞİZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in bugün İstanbul Sarıyer’de gözaltına alınmasını ve kaldığı villanın bahçesinde ceset aranmasını değerlendirdi.