Murat Kurum ilk seçim vaadini açıkladı

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, ilk seçim vaadini açıkladı. Kurum, ''Ulaşım çilesini bitireceğiz'' dedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.

Seçim çalışmalarına bugün itibarıyla başlayan Kurum, Eyüpsultan Camii'ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

"BİZİ ULAŞIM ÇİLESİNİ BİTİRİRKEN GÖRECEKSİNİZ"

Kurum şu ifadeleri kullandı; "Aynı anlayışla milletimizin yanında olacağız. Dualarla başlayacağız, dualarla bitireceğiz. Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz. Milletimizle gönül gönüle bu süreci yürüteceğiz.

"ECDADIN SORUNLARI OLARAK ESERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimiz sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Ecdadın sorunları olarak eserlere sahip çıkacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Eminiz ki İstanbul'un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz."

ADAYLIĞININ İLK GÜNÜNDE ÇORBA DAĞITTI

Murat Kurum Eyüpsultan Camii'nde kıldığı sabah namazının ardından Eyüpsultan'ın türbesini ziyaret etti. Kurum, daha sonra ise vatandaşlara çorba dağıttı.

Murat Kurum'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve partililer eşlik etti.

Kurum, daha sonra ise vatandaşlara çorba dağıttı.