Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisine katıldı

Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisine katıldı
Güncelleme:

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Ankara kulislerinden sızan iddiaya göre 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisine katıldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu kuracağı yeni parti için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Ankara kulislerinden sürpriz bir iddia geldi.

Odatv'nin haberine göre FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, Davutoğlu'nun partisine katıldı.

FETÖ borsası iddialarını sık sık dillendiren Nihal Olçok özellikle son zamanlarda AK Parti'ye yönelik sosyal medyadaki sert eleştirileriyle gündeme geliyordu.

SOSYAL MEDYADA DAVUTOĞLU'NA DESTEK VERMİŞTİ

Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AK Partili Binali Yıldırım adına açılmış resmi olmayan hesaptan, Davutoğlu için söylenen, "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" şeklindeki sözlere karşılık Binali Yıldırım'ı menşınlayarak bir yanıt vermişti. Olçok, Yıldırım'ı etiketleyerek, "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK Parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri... Ahmet Davutoğlu" ifadelerini kullanmıştı.

 

OdaTV