Rektörden skandal açıklaması sonrası 14 kez özür diledi

Güncelleme:

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda gazetecilere yaptığı açıklama tepki çekince tam 14 kez özür diledi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda Ordu’daki yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi İktisadi ve İdari İşletme Restoranı’nda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşçı ile yerel basın temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

GAZETECİLERE TEHDİT: OLUMSUZ BİR ŞEY YAZARKEN…

Kendileri hakkında bir şey duyduklarında kendilerine sormalarını isteyen Ali Akdoğan, gazetecilere duydukları olayla ilgili bütün gerçekleri gösterebileceklerini kaydetti.

Kendileri hakkında olumsuz bir şey yazarken dikkat edilmesini isteyen Akdoğan aksi durumda haberi yapan gazeteciyi mahkemeye vereceğini, hukukla savaşacağını söyledi.

14 KEZ ÖZÜR DİLEDİ

Akdoğan’ın tehdidine gazetecilerin tepki göstermesinin ardından yanlış anlaşıldığını ileri süren Akdoğan, tam 14 kez özür diledi.

Seçiniz...