Sedat Peker'in, Nihal Olçok'a yanıtı sosyal medyayı salladı

Sedat Peker'in, Nihal Olçok'a yanıtı sosyal medyayı salladı
Güncelleme:

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok’un eşi, Abdullah Tayyip Olçok’un annesi Nihal Olçok’un kendisine yaptığı çağrıya Twitter hesabından yanıt verdi.

Suç örgütü liderli Sedat Peker, kendisine çağrıda bulunan Nihal Olçok’a yanıt verdi.

‘’Lokasyon at yeter, ben gelirim.’’ diyerek Peker’le bir araya gelmek istediğini söyleyen Olçok’a yanıt veren Peker ‘’ Şu günlerde bir lokasyon verip sizi davet edebilmem mümkün değil, ancak sizi tüm aile olarak önümüzdeki zamanlarda misafir etmekten şeref duyacağımızı bilmenizi isterim.’’ açıklamasında bulundu.

Sedat Peker, ’’Nihal Hanım kardeşim, hem eşinizi hem oğlunuzu 15 Temmuz gecesinde kaybetmiş olmanızın üzüntüsünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Mekanları cennet olsun. Şu günlerde bir lokasyon verip sizi davet edebilmem mümkün değil, ancak sizi tüm aile olarak önümüzdeki zamanlarda misafir etmekten şeref duyacağımızı bilmenizi isterim. Karşılıklı olarak bilgilerimizi paylaşmak da benim için şeref olacaktır.’’ dedi.

Sedat Peker'in, Nihal Olçok'a yanıtı sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Sedat Peker'in paylaşımlarını alıntılayan Olçok da, Öncelikle nazik cevabınız için teşekkürler sayın @sedat_peker . Davetinize her zaman icabet etmeye , nerede ve ne zaman olursa hazır olduğumu bilin. Sadece buradaki en önemli detay şu “ DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR “. yanıtını verdi.

Sedat Peker'in, Nihal Olçok'a yanıtı sosyal medyayı salladı - Resim : 2

NİHAL OLÇOK NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker’in 15 Temmuz açıklamasına yorum yazan Nihal Olçok, “Değiller sayın @sedat_peker, hadi gel birlikte ruhlarınız huzura erdirelim mi birader? Şu #15Temmuz hatırına, şehitlerin hürmetine sen sor ben anlatayım,ben sorayım sen anlat. Çünkü bu konu Türkiye’yi bir yerden alır başka bir yere taşır. Lokasyon at yeter, ben gelirim.” ifadelerini kullanmıştı.Sedat Peker'in, Nihal Olçok'a yanıtı sosyal medyayı salladı - Resim : 3