Terkedilmiş kedileri kapağı kaldırınca farkettiler

Terkedilmiş kedileri kapağı kaldırınca farkettiler
Güncelleme:

Aydın'da gece sporu için yürüyüş yapan aile cadde üzerindeki kaldırımda terkedilmiş 3 yavru kedi buldu.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde gece spor için yürüyüş yapan aile, cadde üzerindeki kaldırımda karton kutu içerisinde terk edilmiş halde buldukları yavru kedilere sahip çıktı.

Anneleri tarafından terkedildiği belirtilen 3 yavru kediden sadece ikisinin hayatta kaldığı ifade edilirken miyavlama sesleri ile gecenin karanlığını çınlatan yavru kediler gece yürüyüşü yapan aile sayesinde yeniden hayata tutunmayı başardı. 

Aydın Nazilli merkezinde ikamet ettiklerini ifade eden Eczacı Kalfası Erhan Darcan, “Eşimle gece yürüyüşüne çıkmıştık. Yaklaşık 2 kilometre ilçenin batısına doğru yürüdük. Bir sokak daha ilerleyelim derken kaldırımdan gelen yavru kedi miyavlamalarını duyunca yanına gittik ve karton kutu içerisinde 2 yavru kedi bulduk. Karınları oldukça açtı. Yakındaki bir marketten süt aldık ama içiremedik. Aydın Büyükşehir Belediyesini aradık. Bize bazı kriterler söylediler. Kriterler uymadığı için kedileri alamayacaklarını ifade ettiler. Biz de Nazilli Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Bircan Dinç’i aradık. Sağolsun kedileri evine getirmemizi istedi. Bizde kedileri alıp en azından bilinçli bir insana teslim ettik. Eğer biz bu kedileri tesadüfen bulmasaydık belki de sabaha sağ çıkmazlardı. Zaten bir kardeşlerinin öldüğünü duyduk. Umarım bu iki kardeş kedi yaşar. Çok üzüldük” dedi. 

İHA

Etiketler kedi Aydın yavru kutu