11 Eylül haftası burç yorumları: Yeni Ay, yeni başlangıçlar

Güncelleme:

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan yazdı: 11 Eylül haftası burç yorumları... 11 Eylül yeni Ay haftasında yeni başlangıçlar gündeme gelebilir...

Göksel yerleşimler geçen hafta ile benzerlik gösteriyor. Retro gezegenlerin çokluğu; yine eski ile yüzleşmeyi, kişisel sorgulamayı, eski yanlışları yeniden gözden geçirmeyi ve kişisel düzeltmeler yapmayı gündemde tutacak. 11 Eylül haftasındaki yeni ay fazı, yenileşme isteği yaratacaktır. Cuma günkü yeni ay fazının etkileri, ortalama Çarşamba gününden başlayıp hafta sonu boyunca devam edecek. Bazı kişilerin haritası için bu süre daha geniş ve etkilenme daha yüksek olabilir. Temel etki; özellikle Başak evinizin konularında; yeni başlangıçlar, başlangıç yapma planları, yenilikler getirme isteği, akılcı ve gerçekçi yeni adımlar atma yönünde olacaktır. Bu düşünceleri ya da planları yaşama geçirmek için etkinin azalacağı Cmt. ve Pazar günleri daha uygundur. Çünkü yeni ay etkisinin güçlü olduğu günlerde, biraz telaş ve sabırsızlıktan doğan karmaşa olabilir. Yeni planlar ya da adımlar genelde; hızlı bir büyüme, açılma, kazanma ya da genişleme yönünde olacak. Retrolar yüzünden bunlarla ilgili eskiden olan şeyler, yeniden gündeme gelebilir. Ayrıca, görüşme ve anlaşmalarda, özellikle yaşlı kişiler, baba ya da yönetici bir kişiyle fikir ayrılığı olabilir. Bu yüzden daha uzlaşmacı olmalısınız.

 Toprak elementi burçların ev konuları şanslı görünüyor. Ancak yine de haritanızın Boğa evinde; aşk ve para konularında hızlı kararlardan ve aşırı durumlardan kaçınmalısınız. Bu alandaki eski yanlışlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Balık burcu evinizin konularında, yükselen duygu ve sezgilerinizi kullanarak şanslı başlangıçlar, sanat çalışmaları ya da soyut kavramlarla ilgili yeni olumlu adımlar atabilirsiniz. Buradaki koşul, gerçekler ve düşler arasındaki dengeyi kaybetmemek ve masal dünyasında kaybolmamaktır. Oğlak evinizin konularında önceden gündeme gelen olumlu bir değişim ve dönüşüm fırsatı yeniden karşınıza çıkabilir. Bu yüzden Oğlak evi konularında yeni bir değerlendirme yapmalısınız.

YÜKSELEN KOÇ: Bakımını yaptığınız kişiler, görevler, sorumluluklar, işiniz, iş ortamınız ya da sağlığınız için mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak öncelikle kendi içinizdeki endişelerin ve kaygıların üstesinden gelmeli, duygu ve mantık arasında doğru bir denge kurmalısınız. Ayrıca, bu konuda yaşlı biriyle ya da babanızla olan görüş ayrılığını da düzeltmeniz gerekiyor. Bu yeni adımlar ya da başlangıç planları maddi yönden ve kariyer açısından şanslı konumdadır. Eğlence yaşamında ve flörtleşmelerde; aşırı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Bu konuda, eski yanlışlardan ders çıkarmak gerekiyor. Meslek, kariyer ve gelecek planlarınız için önceden gündemde olan olumlu bir değişim fırsatı, bu günlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Şimdi bunu yeniden değerlendirip, eksik kalanları tamamlamak iyi olur.

YÜKSELEN BOĞA: Eğlence yaşamınız, kişisel zevkleriniz, hobiler, şans oyunları, çocuklar ya da flörtleşmeler hakkında; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak gruplaşma arkadaşları bu konuda farklı düşünüyorlar. Onların duygusal ve belki de alkol ile olan bağları ile sizin gerçekçi yönünüz arasında bir denge kurmak daha yararlı olur. Ayrıca benzer konuda, yaşlı biriyle olan fikir ayrılığında daha anlayışlı olmalısınız. Çevreniz, eğlenceler, çocuklar ve flörtleşmelerde doğru ve gerçek yüzünüzü ortaya koymak, yabancılarla ilgili konularda yeni değişim fırsatları doğurabilir. Aile bağlarını zedeleyecek aşırı durumlardan ve krizlerden kaçınmalısınız. Bu konuda eski yanlışlardan ders almalısınız. Yabancı ülkeler ya da uzaktakilerle ilgili önceden gündemde olan bir değişim fırsatı, bu günlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Şimdi bunun hakkında yeni bir değerlendirme yapmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER: Aile, ev, aile bağları, aile yadigarları, doğup büyüdüğünüz yerler ya da çocukluktan gelenler hakkında; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak bununla; meslek ve kariyer düşleriniz ya da beklentileriniz arasında sanki çelişkili bir durum var gibidir. Duygular ile gerçekler arasında bir denge kurmak yararlı olur. Ayrıca; yaşlı biri, baba ya da yönetici bir kişi ile bu konulardaki görüş ve düşünceleriniz arasında, tartışmalı olan duruma da son vermek gerekiyor. Aile, ev, iç huzuru, miras ve başkalarının parası ile ilgili şanslı durum devam ediyor. Sevdiğiniz bir yakınınız ya da kardeşiniz hakkındaki aşırı durumlar can sıkıcı olabilir. Bu konuda eski yanlışlarınızdan ders çıkarmalısınız. Eşinizin parası, ortaklı bir para ya da miras hakkında önceden olan bir değişim fırsatı, bu günlerde yeniden gündeme gelebilir. Bunu yeniden gözden geçirmek ve eksikleri tamamlamak iyi olur.

YÜKSELEN YENGEÇ: Kardeşler, yakın dostlar, yakın akrabalar, iletişimler, görüşmeler, planlar, tanıtımlar, kısa geziler gibi konularda; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak bu konularla çelişkili olan ve uyuşmayan; uzaktaki kişiler ya da yabancı ülkeler hakkındaki beklentilerinizi ve düşlerinizi daha gerçekçi bir alana çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu konuda, yaşlı bir kişi ya da baba ile olan fikir ayrılığına da son vermelisiniz. Yakın dostlar, gruplaşma arkadaşları ve sevgili arayışları arasında dönen, sosyalleşme etkinlikleri için şanslı günlerdir. Ancak ölçüsüz harcamalar yüzünden, gruplaşma ilişkilerinde aşırı durumlar ve krizler yaşayabilirsiniz. Bu konuda eski yanlışlarınızdan artık bir ders çıkarma zamanıdır. Eş ya da sevgili hakkında önceden olan bir değişiklik fırsatı, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Bu konuda yeni bir değerlendirme yapmak iyi olur.

YÜKSELEN ASLAN: Kazandığınız para, alacaklar, borçlar, yatırımlar ya da birikimler ile ilgili; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak öncelikle diğer kişilerle aranızdaki para ilişkisinde dengeyi bozmamalısınız. Böylece, diğerlerinin maddi olanaklarından da yararlanabilirsiniz. Ayrıca para ile ilgili görüşme ve anlaşmalarda yaşlı kişilerle tartışmamaya dikkat edin. Bunlarla bağlantılı olarak meslek ve kariyerde yükselme zamanıdır. Ancak yine de dikkatli olmalısınız. Çünkü kontrolsüz ve ölçüsüz aşk ve para işleri meslek ve kariyer için zararlıdır. Bu konuda eski yanlışlardan ders çıkarmalısınız. Sağlık ve iş konusunda daha önce gündemde olan bir değişim fırsatı, şimdi yeniden gündeme gelebilir. Bunu yeniden gözden geçirmek ve eksikleri düzeltmek yararlı olur.

YÜKSELEN BAŞAK: Dış görünüm, çevresel ilişkiler, davranış alışkanlıkları, yaşam tarzı, genel sağlığınız, çevreniz ve kendinizle ilgili; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları yapma zamanıdır. Ancak öncelikle sevgili ya da eşiniz ile aranızdaki mantık-sezgi ve gerçekler-düşler arasındaki dengeyi iyi korumalısınız. Bu size romantik ve huzurlu bir hafta verebilir. Özellikle yaşlı kişilerle yapacağınız ortaklık ya da birlikteliğiniz hakkındaki görüşme ve anlaşmalarda uzlaşmacı olmalısınız. Dürüst ve gerçekçi kişiliğiniz uzaktaki kişiler ya da yabancılarla olan ilişkilerde şans getirebilir. Ancak onlarla gizli saklı aşklar ve hızlı gelişen aşırı durumlara dikkat etmeli ve eski yanlışlardan ders çıkarmalısınız. Daha önceden; uzaktaki biriyle eski bir flörtleşme ya da sevgiliyi ilgilendiren değişim fırsatı, şimdi yeniden gündeme gelebilir. O günlerde eksik bıraktıklarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Sanat çalışmaları, soyut kavramlar, psikolojik konular, gizli saklı işler ve ilişkilerle ilgili; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da başlangıç planları için doğru zamandır. Ancak öncelikle, diğerleri ile işiniz ya da sağlığınız hakkındaki fikir ayrılıklarını ortadan kaldırmak yararlı olacak. Özellikle yaşlı kişilerle olan tartışmalı durumlarda, daha uzlaşmacı ve uyumlu olmanız gerekiyor. Gizli saklı işler ve gizli yakınlaşmalar, başkalarının maddi gücünden yarar getirebilir. Ancak dikkat..! Gruplaşmalar üzerinden yürüyen cinsel yakınlaşmalar ya da para hareketlerinde, kontrolsüz ve ölçüsüz durumlara düşmemek ve eski hatalardan ders çıkarmak gerekiyor. Aile, ev ya da aile ile ilgili önceden karşınıza çıkan önemli bir değişim fırsatı bu hafta yeniden gündeme gelebilir. Bu konudaki eksiklerinizi şimdi yeniden gözden geçirme zamanıdır.

YÜKSELEN AKREP: Benzer amaçlarla bir araya geldiğiniz grup arkadaşları, toplantılar ya da ekip çalışmaları için mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da planlar yapmaya uygun zamandır. Ancak öncelikle eğlence anlayışınızı değiştirmek ve daha gerçekçi olmak koşulu vardır. Ayrıca, bu konularla ilgili olarak yaşlı bir kişi ya da babanızla olan görüş ayrılığını ortadan kaldırmanız gerekiyor. Gruplaşmalardan tanıdığınız kişilerle, eş ya da sevgili gibi daha yakın ilişkiye geçme olasılığı vardır. Ancak, bunun da koşulu var. Bu, sevgili ile meslek ve kariyer arasındaki terslikleri gidermek ve eski yanlışlardan ders almaktır. Yakın çevre, dostlar ya da kardeşlerle ilgili önceden karşınıza çıkan önemli bir değişim fırsatı, bu günlerde yeniden gündeme gelebilir. Eksik kalanları şimdi yeniden düşünme ve değerlendirme zamanıdır.

YÜKSELEN YAY: Meslek, kariyer, toplumsal konum, gelecek planları ve yönetici ilişkilerinde; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da planlar yapmaya uygun zamandır. Ancak öncelikle, aile ilişkilerinde daha gerçekçi ve dengeli olmak zorundasınız. Ayrıca, bu konularda yönetici kişi, eş ya da baba ile tartışma, görüşme ya da anlaşmalarda artık uzlaşmacı olmanız ve karşı tarafı dinlemeniz gerekiyor. Başkalarının bakımı, sağlık, iş, meslek ve para kazanma bakımından şanslı zamandır. Uzaktaki sevdiğiniz biri için sağlık ya da iş ile ilgili sıkışık bir zaman olabilir. Uzun yol kazalarına ve sağlık konusuna dikkat etmelisiniz. Çünkü eski yanlışlardan ders alma zamanıdır. Para ile ilgili önceden karşınıza çıkan önemli bir değişim fırsatı, yeniden gündeme gelebilir. Eski kararları yeniden gözden geçirme, değerlendirme ve eksikleri tamamlama zamanıdır.

YÜKSELEN OĞLAK: Yabancılar, uzaktakiler, yabancı ülkeler, büyük amaçlar, hukuk davaları ya da eğitimlerle ilgili konularda; mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atma ya da planlar yapmaya uygun zamandır. Ancak öncelikle bu konularla ilgili olarak yakın dostlar ya da kardeşlerinizle olan görüş ayrılıklarını ortadan kaldırmanız gerekiyor. Ayrıca, yaşlı biriyle olan tartışmada daha esnek ve uzlaşmacı olmalısınız. Uzaktaki biriyle flörtleşme bu hafta sizi eğlendirebilir ve iyi zaman geçirebilirsiniz. Ancak genel olarak, flörtleşmelerden cinsel yakınlığa doğru geçiş yapmak tehlikeli olabilir. Bu konuda eski yanlışlardan ders çıkarmalısınız. Çevrenizi ya da çevresel davranış alışkanlıklarınızı değiştirmek için önceden karşınıza çıkan bir fırsat, yeniden gündeme gelebilir. Şimdi bunun üzerinde yeni bir değerlendirme yapma zamanıdır.

YÜKSELEN KOVA: Başkalarının ya da eşinizin maddi olanakları, ortaklı para, miras, vergi gibi konular, ölüm ötesi ya da cinsellik gibi dürtüler için mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atmaya ya da planlar yapmaya uygun zamandır. Ancak öncelikli olarak bu konuda ve kendi paranız hakkında diğerleri ile fikir ayrılığını ortadan kaldırmalısınız. Ayrıca, yaşlı biriyle ya da babanızla bu konudaki görüşme ve anlaşmalarda daha esnek ve anlayışlı olmalısınız. Aile, ev, miras gibi konularda rahatlamak için uygun zamandır. Ancak, eş ya da sevgili ile ev konusunda aşırı durumlara düşmemek ve eski yanlışlardan ders çıkarmak gerekir. Psikolojinizi değiştirebilecek olan ve önceden karşınıza çıkan olumlu bir dönüşüm fırsatı, bu hafta yeniden gündeme gelebilir. Bununla ilgili yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Sevgili, eş, ortak gibi kendinize en yakın hissettiğiniz ikili ilişkiniz için mantıklı, yeni ve şanslı adımlar atmaya ya da planlar yapmaya uygun zamandır. Nişan, söz ya da evlilik yapabileceğiniz ya da tarih belirleyebileceğiniz haftadır. Bu konuda çevrenize gösterdiğiniz kaygıları bir dengeye getirmeniz ve daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Ayrıca, yaşlı kişilerle görüşme ve anlaşmalarda daha anlayışlı ve uzlaşmacı olmalısınız. Yakın ilişkiniz yoksa, şimdi dost ve akrabalar yardımıyla bunu sağlayabilirsiniz. Eğer varsa, onlarla birlikte ve eşinizle kısa geziler için şanslı zamandır. Sağlığınız, işiniz ya da iş yerinde sevdiğiniz biriyle ilgili olumsuz giden görüşmelerde aşırı durumlara düşmeyin ve eskilerden ders çıkartın. Sosyalleşmeyle ilgili olarak, önceden karşınıza gelen olumlu bir değişim fırsatı, yeniden gündeme gelebilir. Şimdi bunu yeniden düşünme ve eksikleri giderme zamanıdır.