Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyayı salladı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyayı salladı
Güncelleme:

İlginç danslar ve yaptığı açıklamalarla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyayı salladı.

Esra Erol'un izdivaç programına katılan, bir dönem danslarıyla gündem olan Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan maneviyata yöneldi. İlginç danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Arkan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

 

Meriç Erkan maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi, yetmedi adını da 'Mahmut' olarak değiştirdi. "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma" diyen Meriç Erkan "Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" dedi.

ESRA EROL'UN PROGRAMINI UNUTMADI

Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.

"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.

 Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu.