Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin polis oldu

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin polis oldu
Güncelleme:

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, ABD'de polis oldu. Rehin kurtarma gibi riskli görevlere giden Anjelik, hayatını tehlikeye attı.

Takvim'in haberine göre; Oyuncu Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, ABD'de farklı bir kariyer seçti. Geçtiğimiz yıl Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren 27 yaşındaki genç kız, bir şirkette genel müdür olmak yerine polis oldu.

Florida'daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamladı. Silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alan Calvin, polis akademisinden mezun oldu.

Özel S.W.A.T. polisi olan Calvin, geçtiğimiz günlerde de Miami'de amiriyle ilk görevine çıktı. Anjelik'in kariyerindeki bu radikal kararını Instagram'dan paylaşan Tuğba, kızıyla gurur duyduğunu belrtip, dualarının görev aşkı uğruna hayatını tehlikeye atan kızıyla olduğunu dile getirdi.

Ahu Tuğba 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş, 1992 yılında da Anjelik dünyaya gelmişti.