Arnold Schwarzenegger bu sefer gerçekten Terminatör oldu

Arnold Schwarzenegger bu sefer gerçekten Terminatör oldu
Güncelleme:

"Terminatör" rolüyle efsaneleşen Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger'a üç açık kalp ameliyatından sonra kalp pili takıldı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparken "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum" dedi.

Terminatör serisiyle Hollywood'un en büyük yıldızlarından biri olan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, daha önce geçirdiği 3 açık kalp ameliyatının ardından kendisine kalp pili takıldığını açıkladı.

"Arnold's Pump Club" podcast'inde sağlık durumu hakkında bilgi veren 76 yaşındaki usta isim, "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. Artık kalp pilim var" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre; doğuştan kalp rahatsızlığı olan Arnold Schwarzenegger, "Öncelikle harika bir iş çıkardığımı bilmenizi isterim. Pazartesi ameliyat oldum, cuma günü arkadaşım Jane Fonda ile bir etkinliğe katıldım. Kimse bunu yapmazdı" ifadelerini kullandı.

'YALNIZ OLMADIĞINIZI BİLİN'

Kendisiyle ilgilenen tüm sağlık personeline de teşekkür eden oyuncu, "Bunu bir sır olarak saklayabilirdim. Ancak birçoğunuz muhtemelen kendi sağlık sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. Yalnız olmadığınızı bilmeni istiyorum. Ve eğer korkudan dolayı bir şeyleri erteliyorsanız, umarım size doktorlarınızı dinlemeniz ve kendinize bakmanız konusunda ilham veririm" diye konuştu.

Schwarzenegger, 1997 yılında pulmoner kapak değişiminin ardından 2018'de pulmoner kapak değişimi için açık kalp ameliyatı geçirdi. Usta isim 2020'de de aort kapağını değiştirmek için kalp ameliyatı oldu.