Bu da öteki Türkiye'nin manşeti: Sosyetenin organik kahvaltısı

Bu da öteki Türkiye'nin manşeti: Sosyetenin organik kahvaltısı
Güncelleme:

Özellikle Türkiye'nin zengin aileleri arasında son zamanların en çok dikkat çeken uygulaması olan "PR ajansına parayı ver yemek de yesem su da içsem haber yapsınlar" furyası tüm hızıyla sürüyor. İşte "zenginin parası züğürdün çenesini yorar" modasının son örneği...

Türkiye'nin önde gelen "zengin" aileleri son zamanlarda yeni bir akımı başlattı. İletişim ajanslarıyla anlaşan sosyetenin güzide aileleri artık hayatlarının her anını basına servis ediyor.

İş öyle bir boyut aldı ki "içeriği haber olmasa da" ortaya çıkan durum haber olan bu "zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış" modasına dair posta kutumuza her gün yeni bir posta düşüyor.

İşte bunun son örneği... Bu Türkiye'nin geleceği için çok önemli (!) haberi noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşıyoruz:

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu’nun Ortaköy sahilden Ulus’a kadar uzanan 44 dönüm bahçe içerisinde yer alan Boğaz manzaralı şahane evine Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ve eşi Faruk Başaran'ı kahvaltıya davet etti. Kahvaltı masasındaki tüm gıdaları kendi bahçesinde yetiştiren Ağaoğlu, sağlıklı beslenmeye ve organik gıda tüketimine bir kez daha dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu'nun bahçesinde tavuklar, ceylanlar, karacalar, tavus kuşu ve karacalar var. Evrim-Faruk çiftine bahçesini bizzat gezdiren Ağaoğlu, şehrin göbeğinde yeşillikleri bozmadan orman içinde böyle bir yaşamın kurulabileceğini vurguladı. Kendi bahçesinden kopardığı domates ve biberleri yemekten büyük bir zevk aldığını belirten Ağaoğlu, bahçesinde arı kovanı dahi olduğunu belirtti.

Bol sohbet ve kahkahanın olduğu bir kahvaltıda oğlu Ali Ege'yle özel ilgilenen Ağaoğlu, kahvaltı yaparken dahi oğlunu omuzlarında taşıyarak sevgisini gösterdi.

Seçiniz...