Çukur'un yeni fragmanında yine ''ölüm'' var !

Güncelleme:

Show TV’de ekrana gelen, sezon finaline son 3 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bu hafta Çukur'da yine ölümlü bir veda var.

Çukur dizisinin 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3 bölüm sonra sezon finali yapacak olan Çukur'un yeni bölümünde hain olduğu ortaya çıkan Uluç hayatını kurtarmak için Koçovalılar'a yardım ediyor. Yeni düşman Azer ise Koçovalılar'a karşı Timsah ile işbirliği yapıyor. Çukur'da Koçovalılar, Yücel'i ele geçirmek için saldırıya geçiyor.Yamaç'a verilen siyah zarf ise 'Sena ve Akşın'dan sonra Çukur'da kim ölecek?' sorusunu akıllara getiriyor.

Show TV’de ekrana gelen, sezon finaline son 3 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İdris Koçovalı’nın, “Takip edin beni!” emriyle tüm Koçovalıların harekete geçtiği heyecan dolu tanıtımda Azer Timsah’tan, Yamaç ve Koçovalılar hakkında bilgi topluyor.

ÇUKUR'DA SİYAH ZARFIN SIRRI NE?

Azer’in, Yücel’le anlaşması ise büyük savaşın başlayacağının sinyallerini veriyor. Aksiyonun giderek tırmandığı tanıtımda çatışmanın ortasında patlayan silah, “Namlunun ucundaki isim kim?” sorusunu akla getirirken Uluç’un, Koçovalılar tarafından alıkonulduğu görülüyor. Yamaç’ın, “Yerini öğrenmek istemiyorum, kendisini istiyorum!” sözleri dikkat çekerken, gelen siyah zarf gerilimi yükseltiyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 32. bölümünde Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soracaklar. İdris tüm Koçovalı Kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturacak. Uluç’un ihanetinin ortaya çıkması herkesi sarsarken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak.

 
 

Seçiniz...