Esra Erol’da kıyamet koptu! Stüdyoda sinir krizi geçirdi

Esra Erol’da kıyamet koptu! Stüdyoda sinir krizi geçirdi
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında stüdyodaki gerginlik hem Esra Erol'u hem stüdyodaki konukları hem de ekranları başındaki izleyiciyi çıldırttı.

Esra Erol, zeytinyağı işi yaptığı G.T.'e gönlünü kaptıran K.A.'ı ağırladı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözüyle izleyicilerin dikkatini çeken K.A., Esra Erol'da programında G.T.'e sert çıktı.

"Herkes zeytinlerime çökmeye çalışıyor. Akrabalar bile. Dayımın oğlu, oranın muhtarı benden banka kartımı aldı. 'Zeytinliğini sürdürdüm.' dedi. Para çekmeye gitti, ben de tarlaya gittim. Zeytinliği sürdürmeden bankadan para çekmeye kalktı." ifadelerini kullanan K.A. sosyal medyada gündem oldu.

"ESRA HANIM, SİZDEN BAŞKA KİMSEM YOK"

Esra Erol'un "Şu hayatta sizin yanınızda olacak kimse yok mu?" sorusu üzerine açıklamada bulunan K.A., "Siz varsınız, başka hiç kimsem yok. Ne bir erkek, ne de bir kadın var." ifadesini kullandı.

Esra Erol, bir kadın olarak K.A.'ın yaptığı şeyin çok kıymetli olduğunu belirtti. Esra Erol'un ekibi G.T.'in yaşadığı yere gitti. G.T.'in birkaç gün önce oturduğu yeri terk ettiği ortaya çıktı.

Esra Erol'un ekibinden Caner Bey, Manisa'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Biz aslında bu sabah saatlerinde İzmir'deydik. G.T.'e söz vermek için oturduğu yere gittik ama oradaki araştırmalarımız sonucunda onun birkaç gün önce oturduğu yeri terk ettiği ortaya çıktı. Serkan Bey'e söz vermek istedik ama buraya geldiğimizde onu da bulamadık. Bize yardımcı olabilecek bir kişi vardı, o da muhtardı. Daha sonra muhtara gittik. Muhtar bize 'Siz de hiç akıl yok mu? Bir delinin peşinden buraya geliyorsunuz?' dedi. Biz bu konuları araştırmak için geldiğimizi söylediğimizde 'Benim tek bir hatam var, o sözleşmede benim de imzam olması. Ama K.A.'ın söylediği her şey yalan.' dedi."

 K.A. bu sözler üzerine adeta sinir krizi geçirdi.

 NE OLMUŞTU?

Esra Erol'da programına başvuran K.A., ticaret maksatlı tanıştığı G.T. ile sevgili olduklarını belirtmişti.

"Benim zeytinliğim var. 600 tane ağacım var Manisa, Saruhanlı'da. Toptan zeytinyağı satacaktım. Tiroid kanseri oldum. Hacettepe'ye tedavi olmaya gidecektim. Kardeşinin yanı sıra yeğenleri de 'Dayımız toptan alır.' dediler. 30 liradan sattığım zeytinyağını 20 liradan aldı. Aldıktan sonra bir de bu zeytinyağları onda kaldı." ifadeni kullanan K.A., Esra Erol'dan yardım istemişti.

K.A. "Benim güzelliğime ve zeytinlerime göz koydun!" ifadelerini kullanarak çağrıda bulunmasının ardından gündem olmuştu.

 Sevdiği adamla evlilik hayali kurduğunu belirten K.A., tonlarca zeytinyağından olduğu için yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti.

G.T.T. ile ticaret niyetiyle tanıştığını belirten K.A., zeytinyağlarını bidonlarla birlikte ona sattığını, fakat parasından olduğunu vurgulamıştı.

"Esra Hanım, G.T.T. biz ayrıldıktan sonra bana 'Oğluma tarlalarını, tapularını ver. Tekrar barışalım' dedi. Ya bu adam 80 yaşında! Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim? Onu ne yapayım? Bu bulunmaz Hint kumaş mı? Zeytinleri geri versin.""

"Esra Hanım, biz ayrıldıktan sonra bana 'Oğluma tarlalarını, tapularını ver. Tekrar barışalım' dedi. Ya bu adam 80 yaşında! Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim? Onu ne yapayım? Bu bulunmaz Hint kumaş mı? Zeytinleri geri versin." diyen K.A., "Benim 600 tane zeytinağacım var. Ben daha yeni ekmiştim ama. Bilirkişi getirttim, o '3 ton 4 ton zeytinyağı çıkar' dedi. Şimdi 220 liraymış kilosu. Eğer olsaydı o şekilde olacaktı. O köyde de en çok zeytini olan benim tarlam." ifadelerini kullanmıştı.

G.T. ile arasında yakınlaşma olduğun ifade eden K.A., kanser hastalığıyla mücadele ettiği dönemde, o ve Serkan Vardı'nın zeytinlerini topladığını belirtmişti.


İddialar üzerine canlı yayına bağlanan Serkan Bey, yaptığı açıklamada, "G. beni aradı. 'Serkan işçi bul, K.A. zeytinleri toplatmak istiyor.' dedi. Ben de işçi buldum, toplattım. Götürdüm, G.T.'e verdim." ifadelerini kullanmıştı.

58 kilo kadar zeytinyağı çıktığını belirten Serkan Bey, yağları G.T.'e teslim ettiğini ve onun K.A.'la görüşüp parayı aldığını iddia etmişti.