Esra Ersoy: ''O videoyu yayanın Allah belasını versin''

Esra Ersoy: ''O videoyu yayanın Allah belasını versin''
Güncelleme:

Sosyal medyada yayılan çıplak videosu ile magazin gündemine damgasını vuran Esra Ersoy bu sefer sosyal medyadan hem özür diledi hem de isyan etti.

Attıkları her adım, yaptıkları her açıklama olay olan ve kamuoyunda "ciciş kardeşler" diye bilinen Esra Ersoy ile Ceyda Ersoy kardeşlerin başı bu sefer de Esra Ersoy'un sosyal medyaya sızan çıplak videosu ile dertte.

Geride bıraktığımız haftaya damga vuran skandal aslında Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy evlerinde birbirlerine girmesi ve kavganın karakolda bitmesiyle başlamıştı.

İddialara göre kavganın nedeni Esra Ersoy'un çıplak videosunun sosyal medyada paylaşılmasından kardeşi Ceyda Ersoy'u sorumlu tutmasıydı. Esra Ersoy'un iş adamı sevgilisine çırılçıplak ve dans ederkenki videosu internette bir anda yayıldı. İzleyenleri şoke eden "anadan doğma" çıplak video Ciciş kardeşlerin son skandalı olarak magazin tarihine geçti.

Türkiye bu görüntülerin şokunu yaşarken Esra Ersoy'dan da peş peşe açıklamalar geldi. Esra Ersoy ilk açıklamasında "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek" demişti.

Ardından sosyal medya hesaplarından açıklamalarına devam eden Ersoy, "Yüce Yaradan ve sizlerin affına sığınırım" dedi.

İşte Esra Ersoy'un o açıklamaları:

Esra Ersoy: ''O videoyu yayanın Allah belasını versin'' - Resim : 1

Esra Ersoy: ''O videoyu yayanın Allah belasını versin'' - Resim : 2

Çıplak videosu internete düşen Esra Ersoy konuştuÇıplak videosu internete düşen Esra Ersoy konuştu

Esra Ersoy'un çırılçıplak videosu olay olduEsra Ersoy'un çırılçıplak videosu olay oldu

Cicişler saç başa baş başa kavga ettiCicişler saç başa baş başa kavga etti

 

 

 

Seçiniz...